С високо и атлетично гадже се фука даровитата екзотична певица

...
С високо и атлетично гадже се фука даровитата екзотична певица
Коментари Харесай

Прея заби баскетболист

С високо и атлетично гадже се фука даровитата екзотична певица Прея. От много време тя е интимна с двуметров юнак, който се оказва някогашен баскетболист, научи HotArena.

Става дума за Евден Димитров, който е наследник на прочут баскетболен треньор. В момента младежът се изявява в столицата като изтъкнат бас китарист и постоянно може да бъде видян зад тила на обичаната си Прея. Красивият музикант завърта главата на певицата за стотни от секундата и те безусловно заживяват дружно няколко месеца откакто се събират, написа " България Днес ".

Прея постоянно пуска фотоси от музикалните си изяви, на които ясно се вижда, че обичаният й приглася с огромно предпочитание , а от двамата пръска химия. Евден е в една от най-успешните български групи сега DAYO. Те се прочуха, откакто продадоха музиката си за видеоблога на известния американски артист и артист Уил Смит.

За да задържи интереса на половинката си, Прея се зае и да вае тяло, макар че всички си падаме по апетитните й форми. Неин тренер е Биляна Йотовска, която следи изкъсо менюто и ежедневните извършения от режима на гласовитата певица. Самата тя призна, че мотивация за цялостната смяна, след която към този момент загуби над 20 кг, е точно Евден Димитров. Само преди броени дни Прея направи същински възторг на Софийската седмица на модата. Тя се появи на подиума като манекенка и изуми с визията си какъв брой доста килограми е свалила.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР