С високата инфлация и повишените лихвени проценти, предназначени да се

...
С високата инфлация и повишените лихвени проценти, предназначени да се
Коментари Харесай

3 изненадващи начина за максимизиране на възвръщаемостта на CD

С високата инфлация и нарасналите лихвени проценти, предопределени да се борят с нея, което прави вземането на заеми по-скъпо за милиони американци, сега няма доста жизнеспособни способи да отбраните и увеличите спестяванията си.

Има обаче два спестовни инструмента, които сега оферират нараснала възвръщаемост за притежателите на сметки: високодоходни спестявания и сметки за депозитни документи (CD). Лихвените проценти и за двата вида сметки са най-високите от години, предоставяйки скъп метод за спестителите да се борят против възходящите разноски.

Колкото повече рента можете да извършите по тези сметки, толкоз по-добре ще бъде за вашия портфейл. За благополучие, има някои надеждни способи, по които можете да увеличите оптимално възвръщаемостта на вашия CD, някои от които може да са изненадващи даже за някои опитни спестяващи.

Започнете да проучвате вариантите за своя CD акаунт тук, с цел да видите какъв брой повече можете да печелите в този момент.

3 изненадващи метода за максимизиране на връщането на CD

Ето три изненадващи метода, по които спестителите могат да максимизират връщането на своите CD в този момент.

Пазарувайте наоколо 

< p> Може да мислите, че най-хубавият ви източник за отваряне на компактдиск е локалният банков клон. И до момента в който това сигурно е допустимо, в света на банковите депозити сега има необятен набор от благоприятни условия. Така че направете своята надлежна инспекция и пазарувайте за сметка. Това може да значи да отидете в нова банка, където сега нямате спестени пари, или просто да извършите изследване онлайн, с цел да намерите сметка.

В идеалния случай ще можете да намерите подобен, който предлага композиция от висока ставка и малко или никакви такси. Но няма да разберете какво има там, до момента в който първо не пазарувате. По този метод ще подобрите фрапантно възможностите си да си осигурите акаунт с висока ставка.

Започнете да пазарувате компактдискове с най-високи цени тук през днешния ден.

Отворете си сметка онлайн

h3>

Когато пазарувате за CD акаунт, най-вероятно ще откриете, че най-конкурентните са налични онлайн. Това не е съвпадане.

За разлика от своите сътрудници с физически локации, онлайн банките нямат режийните разноски за поддържане на персонален клон. Поради това те са склонни да имат повече приходи, които се предават на притежателите на сметки под формата на по-високи лихвени проценти. Така че, в случай че задачата е в действителност да увеличите оптимално възвръщаемостта на акаунта си в CD, ще ви бъде мъчно да намерите по-добър метод от отварянето на акаунт онлайн.

Погледнете дребния шрифт

Въпреки че впечатляващият ГПР на вашия CD акаунт е крайната цел, няма да има огромно значение, в случай че вашият акаунт е обект на безкрайни такси и наказания. Те могат бързо да изядат крайния ви резултат и да понижат същинската възвръщаемост, която може да обезпечи високият APY.

Съответно, до момента в който търсите сметка – без значение дали е персонално или при онлайн заемодател – погледнете деликатно дребния шрифт. В идеалния случай можете да намерите сметка с висока ставка и дребни или никакви такси. Може даже да съумеете да отворите компактдиск, който няма да ви накаже за предварително изтегляне (въпреки че те са склонни да идват с по-ниски ставки от сътрудниците си, които действат по по-традиционния начин).

Започнете да пазарувате за компактдиск сметки тук през днешния ден.

Изводът

CD сметката е един от дребното способи, по които можете да накарате днешните високи лихвени проценти да работят за вас. Но с цел да увеличите оптимално възвръщаемостта си от тези сметки, би трябвало да предприемете избрани стъпки, някои от които може да са изненадващи за спестителите, които са привикнали да употребяват локалния банков клон за всичките си финансови потребности. Това включва подробно извършване на покупки на сметки, като в същото време проучвате всичките си благоприятни условия и с онлайн кредитори. И не забравяйте да погледнете дребния шрифт. Въпреки че високият APY може да е страховит, може да се изненадате какъв брой бързо може да ерозира с несъразмерни такси и неустойки.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР