„С висока степен на вероятност мога да кажа, че Слави

...
„С висока степен на вероятност мога да кажа, че Слави
Коментари Харесай

Анализатори: Слави Трифонов ще влезе в парламента

„ С висока степен на възможност мога да кажа, че Слави Трифонов ще влезе в Народното събрание. Не мога да кажа с какъв брой %, само че несъмнено има хора, които желаят смяна. И те влизат в сегмента, който търси нещо ново, нещо различно”. Това сподели в предаването „ Здравей, България” по „ Нова телевизия “ политическият анализатор проф. Антоанета Христова.

Според нея учредяването на партията „ Няма такава държава” в затъмнение е PR ход. Шоуменът бил заставен да го предприеме, тъй като просрочен с образуването ѝ въз основата на обещанията, които е дал. „ Той би трябвало да задържи вниманието за избран интервал от време. Този интервал би трябвало да бъде кондензиран със скандали”, разяснява проф. Христова.

Според социолога Първан Симеонов огромният въпрос е какъв дял ще има Слави Трифонов на политическата сцена. „ Трудно ми е да кажа, че ще бъде от величината на Борисов или Сакскобургготски. Не знам дали ще е и с величината на Марешки и Бареков. Може би ще бъде някъде по средата”, предвижда Първан Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР