С висока скорост се е движил 21-годишният шофьор на мощния

...
С висока скорост се е движил 21-годишният шофьор на мощния
Коментари Харесай

С висока скорост се е движил шофьорът на джипа, разцепил се на две при тежката катастрофа в Пловдив

С висока скорост се е движил 21-годишният водач на мощния джип, който нощес се разцепи на две след нечовечен удар на бул. „ Руски “ в Пловдив. Колата е навлязла по велоалеята сред двете ленти и се блъснала поредно в няколко чинара в разграничителната линия на пътното платно. От удара джипът се разцепил на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място умират 21-годишният водач Кристиян Екмекчиян, и 20-годишната пътничка до него - Теодора Николова. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. След оказаната им първа помощ и двамата са настанени в Клиниката по хирургия на УМБАЛ „ Свети Георги “ в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания.



Сериозно потърпевш е и чиновник на Пожарната, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво. 56-годишният мъж е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология с голям брой контузии, само че без заплаха за живота.

Шофьорът на джипа има 3-годишен стаж, има регистрирани 16 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Син е на служителка на „ Пътна полиция “.

Въпрос на определяне е с каква тъкмо скорост се е движил младежът. Централният пловдивски бул. не става за първи път място на произшествия. Хората, живеещи в региона, се оплакват, че пътната артерия постоянно става обект на гонки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР