С ВИП каляска за близо 200 хиляди лева се фука

...
С ВИП каляска за близо 200 хиляди лева се фука
Коментари Харесай

Зетят на Цветанов с мерцедес за 200 бона

 С ВИП колесница за близо 200 хиляди лв. се фука зетят на Цветан Цветанов – Ростислав. Момчето се похвали със фотография зад кормилото на блестящия мерцедес в бял цвят, под която огромна част от мненията гласят " Честито “.

Очевидно някогашният втори в ГЕРБ е намерил добра партия за междинната си дъщеря Василена, която от две години е влюбена в Ростислав. Връзката им не е загадка от фамилиите им, а кандидат-зетят на политика е добре признат от него и жена му Десислава. Гаджето на Василена е измежду малцината, имали опцията да видят онлайн лукса в прословутия апартамент на Цветанов с частен асансьор в скандалната постройка на " Артекс “ в столичния кв. " Изток “. Ростислав постоянно е засичан да влиза и излиза от богаташката кооперация, а от време на време даже е придружаван и от родителите на Василена, с които постоянно ходели на следобедни разходки дружно.

Василена и избраникът й учели в едно и също учебно заведение, само че той е по-голям от нея. Именно по коридорите на школото пламналите искрите посред им. Цветанов и жена му Десислава имали цялостно доверие на Ростислав и разрешавали на дъщеря им да посещава елитните нощни столични заведения само в случай че е в неговата компания. Профилите на младежите в обществените мрежи пък изобилстват от фрагменти, на които двамата се прегръщат и целуват.

Нищо чудно междинната дъщеря на отлъчения от ГЕРБ Цветанов да мине първа под венчилото и да изпревари по-голямата си сестра Гергана. До този миг кака ѝ не се е показвала обществено с мъж до себе си, а по всичко проличава, че е наследила упоритостта на татко си и е увлечена само от кариерата си на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, където към този момент смени два поста на апетитни заплати. Тя приключи университета " Бат “ в Англия, където беше състудентка с наследници на международния политически хайлайф. Най-малката щерка на Цветанов пък е ученичка в трети клас и се вълнува единствено от уроци и игри с другари.

Щерките на Цветанов мечтаели за огромни фамилии като тяхното и вземали образец от любовната история на майка си и татко си, които на 24 април тази година отпразнуваха 27-ата годишнина от сключването на брака си. Цецо и Десислава се залюбили като младежи, а той я чакал да приключи учебно заведение няколко години, с цел да могат тъстът и тъщата да му дадат ръката ѝ публично, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР