С вина световни медалисти ще посрещнем спортните легенди по време

...
С вина световни медалисти ще посрещнем спортните легенди по време
Коментари Харесай

Уникален микс от вина за Световното по художествена гимнастика, 9000 гледат финалите

С виновност международни медалисти ще посрещнем спортните митове по време на 36-то Световно състезание по художествена гимнастика. Модерните български виновност PIXELS на New Bloom Winery са формалният винен сътрудник на спортния шампионат. Той стартира на 10-ти септември и ще продължи до 16-ти.

Специално за събитието избата обезпечава PIXELS Совиньон блан, PIXELS Шардоне, PIXELS Розе от сорта Гренаш и пенливото си вино PIXELS от италианския вид Глера, от който се прави Просеко. Именно Глера влезе в селекция на американския вестник Washington Post за най-хубави разхлаждащи питиета на лятото. Розето PIXELS получи златен орден от "Световното по вино " - Concours Mondial de Bruxelles, а Совиньон бланът има оценки и от Los Angeles International Wine Competition.



"Вината PIXELS се вършат с внимание към всеки подробност. Тази точност и предпочитание за съвършенство откриваме и във придирчив и доста хубав спорт като художествената гимнастика, в който България е записала името си със златни букви. За нас е чест да подкрепим сходно събитие и пожелаваме триумф на българските златните девойки ", разясниха от производителя New Bloom Winery. Избата е една от най-популярните у нас с марките си Verano Azur, PIXELS, Face-to-Face.



Очаква се финалите на спортното събитие да бъдат посетени от над 9000 български и задгранични фенове, оповестяват уредниците. Над 350 грации от 61 страни ще си оспорват оценките в 36-о Световно състезание. България за трети път в историята на художествената гимнастика е хазаин на шампионат на планетата, само че за първи път това ще се случи в столицата - София. През 1969 и 1987 година надпреварите са се провели във Варна. Амбициите на българския отбор са да се подреди в топ три.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР