С великолепните си казина, безкраен нощен живот и десетки милиони

...
С великолепните си казина, безкраен нощен живот и десетки милиони
Коментари Харесай

Това е Градът на греха, където не може да си позволите да сте грозни

С превъзходните си казина, безконечен нощен живот и десетки милиони туристи, Лас Вегас се отличава от останалите такива градове и няма конкуренция. Но с едвам 600 000 поданици градът пази тайните си, които единствено локалните знаят, споделя BBC.

" Разбира се, Лас Вегас е място, където в понеделник следобяд можеш да се забавляваш по този начин, както през 1999 година ", споделя Томас Шнайдер, основен изпълнителен шеф на " Вегас Джетс ". Нито един различен град в света не предлага това, което Вегас - среща със звезди, първокласни заведения за хранене, грехове. Включително и хотелът " Лас Вегас Стрип " със личен неестествен вулкан, чието изригване е същинско шоу - във видеото горе. Уникалният хотел е издигнат 1989 година.

Много са хората, преместили се от Ел Ей или от Източното крайбрежие във Вегас за работа. Уникалните благоприятни условия за работа са като магнит. Перспективите за кариера са несравними тук.

Едно обаче не би трябвало да се прави в Лас Вегас - не проверявайте прогнозата за времето. Винаги е слънчево. " И в случай че вали дъжд, това е за малко ", споделя Шнайдер.

Местните избират и да карат 40 благи западно до връх Чарлстън, с цел да избягат от топлината. Планинското градче е с температури по-ниски от 20 до 30 градуса от центъра на Лас Вегас, а даже през зимните месеци има ски и сноуборд.

Оказва се и че пустинната земя е изключително налична - за същата къща в Лос Анджелис да вземем за пример се заплаща с 50% повече.

Като интернационална туристическа дестинация, Лас Вегас също по този начин предлага евтини самолетни билети до градове по целия свят, като полетите до Калифорния постоянно костват по-малко от 100 $.

Дори за локалните поданици обаче външният тип е от голяма важност.

" Не можете да получите никаква работа във Вегас, без да добавите фотография към вашето сиви ", сподели локален шеф. Трябва да сте прелъстителен, даже и да работи в лекарски кабинет, а не в
казино.

Отделно клубовете имат дрескод без къси панталони и сандали. Мъжете ще имат повече шанс, в случай че влязат с риза или съвременен костюм.

" Много от нас, локалните поданици, сме забелязали, че или обичате Вегас и се развивате тук, или ще ви сдъвчат и изплюят ", споделя един от тях. " Някои хора се забиват в нощния живот, пият и излизат, само че не можете да извършите това дълготрайно. Успешното живеене в Лас Вегас значи да знаете по какъв начин да балансирате изкушенията ".


Източник: Vesti.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР