С възхитително пищно парти иконата на сръбската сцена Лепа Брена

...
С възхитително пищно парти иконата на сръбската сцена Лепа Брена
Коментари Харесай

Лепа Брена с кралски прием по случай сребърната си сватба

С възхитително охолно празненство иконата на сръбската сцена Лепа Брена и брачният партньор й известният сръбски тенисист Слободан Живойнович - Боба, отпразнуваха четвърт век от заветното " Да ".

Специално за прелестния мотив именитата певица, която ще изнесе концерт в София на 18 декември в Арена Армеец и ще зарадва всички свои почитатели в Лондон на 29 септември в зала Troxy, посрещна над 300 посетители в фамилното имение на популярната двойка в Белград.

Брена и Боба посрещнаха куп известни персони на грандиозното празненство, измежду които доста реализатори, актьори, спортисти, бизнес сътрудници и несъмнено, близки техни другари. На празненството, което продължи до дребните часове на нощта, участваха и синовете на двойката - Стефан, Филип и Виктор. Стилната четириетажна торта за събитието бе специфичен подарък за двете звезди от най-хубавото сладкарско ателие в Западната ни съседка.

" С Боба имахме шанса да израстваме дружно през този брак - смяхме се, плакахме, през всичко минахме двамата. Сближиха ни освен хубавите моменти, които доминираха, само че и неприятните, като отвличането на сина ни, разпадането на страната ни, гибелта на родителите... " - откровено споделя Лепа Брена. " Никой не е идеален, само че когато обичаш някого дружно с минусите му - споделят, че това е същинската обич! " - добавя сръбската икона, която към този момент 35 години е на върха.

Концертът на Лепа Брена в Лондон е на 29 септември в зала Troxy.

 Снимка 304590
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР