> С Василева Гръбчева34-годишният арменец дал обета преди няколко години,

...
> С Василева Гръбчева34-годишният арменец дал обета преди няколко години,
Коментари Харесай

SMS Върви на майната си, всичко свърши от голямата любов на Хекимян го съкруши

> С Василева Гръбчева
34-годишният арменец дал обета преди няколко години, когато направил благ жест за своята другарка, а тя освен, че не го оценила, само че и го изоставила. Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я омилостиви като закачил голям транспарант с надпис " Ани, обичам те, върни се! " на градежа против нейния блок. Първоначално девойката била шашната от гледката, а когато осъзнала, че посланието е за нея, доста се ядосала. 

Вместо да се зарадва на жеста, Ани сграбчила телефона си и изпратила ядосан есемес на Хекимян, в който написала " Върви на майната си, всичко свърши ". Антон бил грубо афектиран, че даже този извънредно благ знак на внимание не трогнал някогашната му другарка. Той се заклел, че повече в никакъв случай няма да прави сходна нелепост поради жена. 

" Накарах колежка график от Би Ти Ви да оформи надписа, а по-късно вървях да ми го изкарат на транспарант. Да не ви описвам по какъв начин съм го окачвал върху фасадата на градежа. Вместо да развеселявам някогашната ми другарка, тя ме упрекна, че надали не я притеснявам душевен. Истината е, че до последно се борих за тази обич и доста късно осъзнах какъв брой е безсмислено цялото това упражнение ", споделя Хекимян. 

След този трагико-комичен случай, той се затворил в себе си и дълго не допускал жена до сърцето си. Влюбването съгласно Тони идвала единствено един път в живота на човек. Затова водещият не очаквал още веднъж сходна изпепеляваща пристрастеност да болести сърцето му. Следващата му обич с неговата колежка Василева Гръбчева също претърпя цялостно крушение и красивата русокоска го изостави в мига, когато всички чакаха да чуят Марша на Менделсон. Нейни колежки издават, че тя още била доста влюбена в него и страдала от разлъката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР