С вашата помощ ще си вземем държавата от Пеевски, Борисов,

...
С вашата помощ ще си вземем държавата от Пеевски, Борисов,
Коментари Харесай

Асен Василев: Бихме ги веднъж, ще ги бием пак!

С вашата помощ ще си вземем страната от Пеевски, Борисов, Доган и Митрофанова

Няма да се откажем, до момента в който не си вземем страната назад. Това съобщи вицепремиерът и финансов министърАсен Василев пред десетките хиляди протестиращи, събрали се нощес в поддръжка на падналото държавно управление.

"Само едно нещо ще ви кажа: не кръстихме партията "Започваме смяната ", а "Продължаваме смяната " и ще продължим успеха! С ваша помощ ще си вземем страната от Пеевски, Борисов, Доган и Митрофанова. Ще си я вземем! ", разгласи Василев на фона на мощни овации.

"Правителството рано или късно е очаквало конфликт с мафията ", твърди вицепремиерът, представен от.

Според него конфликтът е почнал около бюджетната процедура: "С парите за пътища и изобщо със абсурда към "Капитан Андреево ", и всичко друго. Насложиха се редица рецесии за мафията и по този начин видяхме в залата една коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, "Възраждане " и част от "Има подобен народ ".

"За " вота на съмнение против държавното управление на Кирил Петков гласоподаваха 123 народни представители, а 116 - "против ". Въздържали се нямаше.

Асен Василев съобщи, че е значимо е да се сформира държавно управление, което да изведе до сполучлив край битката против мафията.

Според него в случай че има болшинство в Народното събрание за такова държавно управление, то ще се сформира.

Единственият кабинет, който ще създадем, ще е кабинет, който да изрине мафията, сподели още Асен Василев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР