С въпроса Щастлив ли сте, г-н Костадинов? започна разговора на

...
С въпроса Щастлив ли сте, г-н Костадинов? започна разговора на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: “Възраждане” ще победи сглобката!

С въпроса " Щастлив ли сте, господин Костадинов? " стартира диалога на Илиана Беновска,Радио К2, с Лидера на " Възраждане ".

Костадин Костадинов отговори, че няма особени учредения да бъде, поради всичко, което се случва в страната, която бива убивана. " Вчера се извърши следващото закононарушение със заклеването на двамата така наречен конституционни съдии. С това конституционният съд беше погубен.

Правовият ред също, нямаме към този момент Конституция . Тя беше поругана от домораслите конституционалисти от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Предстои да бъде поругана и в Конституционния съд. Той е тотално следен от тях " акцентира Костадинов.

Той разяснява, че Конституционният съд през последните няколко години е давал образци за положителни решения по съществени въпроси с интернационален политически напън - да вземем за пример решението за Истанбулската спогодба, а ръководител е бил Борис Велчев , който Костадинов дефинира като един от най-достойните адвокати в България. Лидерът на " Възраждане " съобщи, че това, което се случва, е строполясване на Конституционния съд .

" Ние пуснахме тъжба против избора на конституционни съдии в Народното събрание предходната седмица. Това наше искане ще бъде обсъждано от Конституционния съд, в който взе участие и Десислава Атанасова. Тя сама ще се произнесе дали нейният избор е легален... Това е типичен спор на ползи. Същото важи и за Белазелков " сподели още Костадинов. Той акцентира, че до неотдавна съдът е стоял върху " юридически Олимп " и е имал ореол на последната незавладяна от мафията институция. Костадинов акцентира, че повече упора и религия в правораздаването няма, няма закони и този " античовешки и антибългарски режим на ръководство " няма да се спре пред нищо.

Лидерът на " Възраждане " съобщи, че България няма и Конституция, тъй като с последните ремонти се дава опция на хора с двойно поданство да бъдат министри и депутати . " Това слага под въпрос българския темперамент на българската страна. С тази корекция България не е нито българска, нито е страна - тя е територия, в която всеки, който си е купил поданство, ще може да стане народен представител, министър и министър-председател " съобщи Костадинов. Той разяснява, че българи по рождение, само че живеещи другаде - българи от Македония, Сърбия, Албания, Косово, Украйна, Молдова - получават отвод за придобиване на поданство, тъй като по този начин взема решение държавното управление, само че близо 5000 получават позволение за придобиване на българско поданство от турци, нямащи нищо общо с България.

България се трансформира в емигрантско сметище; Забрана на " Аз съм българче "



" Започват подмяната на българския народ с емигранти и знаете, че този развой към този момент потегли. От тази година ще стартираме да участваме в преразпределението на мигрантите в Европейски Съюз - 30 000 за всички страни. Звучи малко, само че по този начин се стартира. Това е единствено тези, които ще ни дадат, да ги гледаме. Прииждащите изобщо не ги броим .

Ще се дадат безусловно същите права на мигрантите в България, каквито имат и българските жители. В радио точката на американското посолство " Свободна Европа " излезе публикация, в която се твърди, че стихотворението " Аз съм българче " съставлява доста сериозен проблем, тъй като на децата на близо 100 000 емигранти в България ще пречи на интеграцията и ние би трябвало да се учим от тях, а не те от нас " разяснява водачът на " Възраждане ". Костадинов добави, че от ПП-ДБ не са спрели да повтарят, че това било подправена вест и че никой няма да забрани " Аз съм българче ", само че по-притеснителното е, че се приказва за 100 000 емигранти.

" Подготвят ни за заличаване. България се трансформира в демографска дупка в центъра на Балканския полуостров. Геополитиката не търпи вакуум и рискуваме да се превърнем в бунище на периферията на Европа и Азия. Тук Турция ще изхвърля своя емигрантски отпадък, а от другата страна Европа ще складира своя емигрантски отпадък и България ще се трансформира в място, в което българите ще сме екзотика. Единствената бариера за това е " Възраждане " и освен ние - нашите съдружници, които имаме в Европейски Съюз. Изборите на 9-ти юни са извънредно значими, тъй като на тези избори имаме късмет да накажем ръководещите нарушители и никой няма да ни е отговорен, в случай че българите не поддържат " Възраждане " - единствената мощ, която може да спре този проект за заличаване на страната " съобщи Костадинов.

" Вие да не виждате някакъв порив у хората, да виждате някаква заинтригуваност? Ще ви предложа една позиция - толкоз доста информация тече, че хората се объркват. Нека забележим за " Аз съм българче " разяснява Беновска.

12 януари 23-та

Бачорски. Знаете ли, че „ Свободна Европа " желае възбраната на Вазовото „ Аз съм българче "?

„ Интеграцията не може да се реализира без настройка за приемане на другия. А това е мъчно в страна, която приема като непознати, даже, личните си етнически малцинства.

За да е допустима интеграцията, доста сфери би трябвало да се трансформират, в това число просветителната система. Защото тя е скроена само по мярата на етническите българи.

Няма по какъв начин децата на 100 000 имигранти да се почувстват пълноценна част от българското общество, в случай че са длъжни да учат „ Аз съм българче ", без на просветителната система да ѝ хрумва, че и те биха могли да научат българските деца на нещо и да обогатят живота им. "

Беновска попита Костадинов дали би дал единодушието си като родител други националности да обогатяват просветителната система, децата, без това да е тествано на национално, морално, научно, естетическо и всякакво равнище.

Костадин Костадинов отговори, че не би разрешил, само че не би трябвало да се не помни, че " Свободна Европа " е американска радиоточка и откакто желаят това от българите, следва да са дали подобен образец в Съединени американски щати. Костадинов показа, че е гледал американски учебници, с цел да види по какъв начин е отразена локалната просвета на индианците. " Мексиканците не са емигранти в Съединени американски щати. 1/3 от територията на Съединени американски щати е някогашна мексиканска територия, която постоянно е била обитаема с мексиканци и на която американците са пришълци. Мексиканците са на своя земя и е неуместно да приказваме за емигранти " разяснява Костадинов.

Референдум за българския лев; Ограмотителна акция

" Какво стана с вашия референдум? " попита Беновска.

Костадинов сподели, че са минали 7 месеца, откогато оспорват отхвърли за провеждането му . Лидерът на " Възраждане " показа, че имат информация, че решение е взето, само че би трябвало да се узакони с гласовете на новите конституционни съдии.

" Решението ще е по посока тъпчене на Конституцията. Ние нямаме Конституционен съд. Хората там са нарушители. Тези хора, които гласоподават против провеждането на референдума, би трябвало да бъдат съдени и да лежат в пандиза.

Ще направя всичко по силите си, да си платят " сподели Костадинов. Беновска го попита какво ще създадат, когато се гласоподава влизането в Еврозоната. Лидерът на " Възраждане " акцентира, че ще се направи ограмотителна акция, а Беновска незабавно сподели, че ще се впрегнат от другата страна милиони за Еврозоната и ще стартира облъчване. Двамата се хванаха на бас дали ще съумеят. Костадинов акцентира, че близо 50 % от народа не гледа медии, тъкмо поради разнопосочната информация. " Ние ще стигнем до всеки един българин, до хората, които не гледат телевизия, които не четат вестници, не гледат даже вашия ютюб канал, не слушат радио, до тези, на които им се повръща от медиите.

Ще стигнем по старомодния метод - от човек на човек, тъй като няма различен метод. Когато планината не идва при Мохамед, Мохамед отива при планината. Няма порив в нашия народ, права сте, само че мен това не ме обезсърчава . В народа има герои, има и нарушители и огромна аморфна маса сред положителното и злото и от нас зависи, в случай че претендираме, че сме положителното и желаеме положителното за България, да накараме тази аморфна маса да стартира да ни има вяра " съобщи Костадинов.

Беновска показа, че Васил Велев, ръководителят на АИКБ, е сложил въпроса, че щом не ни одобряват в Шенген и щом Австрия е пречката, да се бойкотира австрийския бизнес и че в Априлското въстание не са взели участие всички, само че са се възползвали от резултата. " Защо не се вълнуват от Шенген - тъй като хората желаят да ядат евтини салами, да пият бира и да вървят на отмора в Гърция " разяснява Беновска.

Костадинов акцентира, че не може да се сърдим на народа, тъй като е доведен до оскотяване последните 35 години и няма по какъв начин да чакаме всички да са идентични. " Борбата сред положителното и злото. С персонален образец " акцентира водачът на " Възраждане ".

Национална теория на България

" Къде ни е националната теория, господин Костадинов? Това е наша доста остаряла тематика " попита Беновска, а Костадинов отговори, че нямаме, тъй като нямаме нация и страната е " карана " към крах.

" Ние сме овца карана за коление. Брадвата към този момент е замахнала. От нас зависи да пробудим народа. Кампанията ни ще се споделя - " Събуди се, България! ". България в никакъв случай не е имала дефинирана национална теория " сподели Костадинов, а Беновска иронично напомни проекта на Плевнелиев - екшън проект 2020.

" Нека не принизяваме диалога. Кой беше Плевнелиев?! " разяснява Костадинов, а Беновска отговори, че е този, който е влошил връзките на България с Русия. Костадинов отвърна, че Плевнелиев е прочут с това, че е брачен партньор на Деси Банова.

" На прилежащите нам страни националните доктрини са писани от българи. Кемал Ататюрк е българин по генезис. Турския го научава, когато отива в учебно заведение. Той е потомък на еничари. Казва, че най-хубавите му другари са българчета, най-голямата му обич е българка . Човекът, който направи велика Сърбия и е създателят на модерната Югославска страна, създателят на концепцията за югославизма е Никола Пашов - българин . Авторът на гръцкия химн и гръцката съвременна национална концепция се споделя Евгениос Вулгарис . Моите деца тези неща ги знаят и с цел да не са единствено те написах един учебник по родинознание, тъй като не желаех децата ми да учат историята в учебно заведение, която принизява българските достижения през годините. Направих го с концепцията да дам тези познания и на другите деца.

От 2016 до момента са минали 8 години, 3 години сме в Народното събрание и не можем да се преборим да създадем по този начин, че българските учебници да са такива, каквито бяха за нас, за нашите родители, баби и дядовци " акцентира Костадинов.



Чуждите агенти; " Възраждане " напред!

" Как можем без да ощетяваме хората от осведоменост да канализираме информацията, с цел да не се объркват тези хора? От Народно събрание се леят какви ли не бълвочи, по тв приемника 2 пъти по-големи, по уеб страниците се написа какво ли не и най-после излиза, че най-важното кой кого е умъртвил " попита Беновска.

Лидерът на " Възраждане " акцентира, че най-голямото достижение на американската агитация последните 35 години е, че е съумяла да отврати българите от личната им страна. Беновска попита Костадинов какво се случва с техния закон за непознатите сътрудници, а той отговори, че е бил обсъждан и не се е стигнало до гласоподаване, само че след 2 седмици още веднъж ще го внесат.

" Как очаквате непознатите сътрудници да гласоподават закон против самите себе си? По същата причина не чакаме Десислава Атанасова да вземе решение против себе си или Белазелков " акцентира Костадинов. Беновска даде за образец Виктор Орбан, който е забранил финансирането на непознати медии, а Костадинов изясни, че Орбан е станал министър-председател от извънредно демократичното крило и е бил галено чадо на Сорос, само че по-късно е сменил посоката и е направил вътрешен идеологически прелом, от който Унгария е спечелила доста.

" Орбан беше катапултиран на върха, до момента в който ние от " Възраждане " към този момент близо 10 години вървим от под нулата и всичко е против нас. Как хората да се ориентират в такава разнопосочна информация - нашата информация в никакъв случай не е била разнопосочна, тя постоянно е била поредна. Ако някой желае да разбере какво се случва в политиката в България - би трябвало да гледа две неща - какво приказваме ние и какво приказват другите за нас. Те имат пари - ние имаме душа. Те имат указания - ние имаме идея. Ние имаме геройство и кураж, те нямат нищо. Победата е наша. Преди 3 години бягаме с 1 %, преди месец сме към 16 %. Няма да стопираме дотук. Това става при една изключителна вражеска медийна среда " съобщи Костадинов. Беновска добави и така наречен сглобки - полуспечелили изборите партии - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи се съешават и потапят резултата на " Възраждане ". Костадинов означи, че при 60 % негласуващи, 2/3 от 40 % гласуващи за ПП-ДБ и ГЕРБ не можем да се учудваме на резултата.

" Ние веем знамето всеки ден - знамето е да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Да си държиш на думата и на българския народен интерес " акцентира водачът на " Възраждане ". Костадинов предложения Беновска на 3-ти март на Шипка и прикани всички българи да се съберат там.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР