С вълнение и очакване пристъпват към турнира за Купа София

...
С вълнение и очакване пристъпват към турнира за Купа София
Коментари Харесай

Райна Тошева: Децата се вълнуват. Не са имали състезание от миналата година

С неспокойствие и очакване пристъпват към шампионата за Купа " София " гимнастичките от националния тим самостоятелно. Плътно до тях е треньорката им Райна Тошева.

Надпреварата ще се организира от 4 до 6 април, а финалите на обособените уреди във вторник ще бъдат излъчени директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG.

Днес Жана Пенчева, Дара Стоянова, Никол Тодорова, Ивон Бошкилова, Виктория Георгиева, Виктория Пенева и Моника Младенова направиха подиум подготовка.



" Добре, че имахме тази подиум подготовка. Някои от децата не са имали съревнование от предходната година. Това е първо огромно съревнование за тях и бяха доста обезпокоени. Имаше грешчици, само че се надявам на следващия ден да са по-спокойни и всичко да е наред ", съобщи Тошева.

Момичетата ще се съревновават с 58 гимнастички от целия свят.

Снимка: БФХГ

" Много се вълнуват. Едно от дечицата ми сподели: " Ние ще играем с най-хубавите в света! ". Към това се стремим и те са доста щастливи, че ще вземат присъединяване в този шампионат. Ще им кажа на следващия ден да са спокойни, да са уверени, че сме си у дома и имат нашата поддръжка ", съобщи тя.

Гледайте конкуренцията за Купа " София " на 6 април директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР