С въже спасяват човек край къмпинг Арапя, завлечен от силната

...
С въже спасяват човек край къмпинг Арапя, завлечен от силната
Коментари Харесай

Човек бедства в придошлите води край къмпинг Арапя, пробват да го спасят с въже ВИДЕО

С въже избавят човек край къмпинг " Арапя ", отмъкнат от мощната придошла вода. Къмпингът край Царево е съществено обиден от изобилните превалявания и наводненията.

Залети бунгала, наводнен път и блокирани коли – такава е обстановката на къмпинг " Арапя ". Видеоклип беше изпратен от на bTV от фен.

Министерството на туризма и община Царево приканват туристите и туроператорите да не се изтеглят сами. Евакуация, ще бъде направена единствено там, където все още се постанова такава, проведена от спешния щаб в града, предизвестяват от Министерството на туризма.

Междувременно на територията на община Приморско няма сигнали за бедстващи локални поданици по обитаемоте места, няма заплаха и за намиращите се към момента там многочислени туристи.

" Имаме на този стадий единствено наводнени изби, само че никога не мога да кажа, че това е проблем спрямо всичко, което се случва в прилежащата община Царево ", сподели кметът доктор Димитър Германов под чийто надзор непрестанно се следи ситуацията. 
Около Приморско, по основния път посока Царево, дъждът понижа за към половин час, само че все още – към 14:20 часа, още веднъж стартира да се усилва.

Можете да стигнете единствено до Приморско, надолу - към Царево, се пропущат единствено високопроходими коли с хора от избавителните екипи, предава кореспондент на сътрудниците от Флагман.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР