С уволнението на Кени Аткинсън ръководството на Бруклин Нетс постави

...
С уволнението на Кени Аткинсън ръководството на Бруклин Нетс постави
Коментари Харесай

Бруклин краде Попович от Сан Антонио?

С уволнението на Кени Аткинсън управлението на Бруклин Нетс сложи сериозна въпросителна за това кое ще е новото лице на главното място на скамейката. " Мрежите " евентуално ще би трябвало да се съобразят с настояванията на двете си огромни звезди Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, които имаха пръст в раздялата с Аткинсън.
 Бруклин Нетс се раздели със старши треньора си В последния епизод на подкаста " Let's Get Technical " водещият Джералд Браун подмятна на аудиторията информация за задачите на Бруклин. Според него Нетс ще създадат бомбастична оферта на старши треньора на Сан Антонио Спърс Грег Попович.

" Въртят се клюки, че Бруклин ще насочи такова предложение на Грег Попович, че той няма да може да откаже ", съобщи в прав текст Браун.

" There's a story going around that the Brooklyn Nets are looking to make a Godfather offer to Gregg Popovich. " #GoSpursGo pic.twitter.com/mcZM23m8up
— Josh Paredes (@Josh810) July 3, 2020 Легендарният Попович към този момент цели 26 години е отпред на " шпорите ", с които има 5 трофеи от НБА, а също по този начин три пъти е разгласен за " Треньор на годината ". Би било в действителност необичайно да забележим Поп в друг тим от Спърс, защото той към този момент е на 71 години и не е изключено в близко бъдеще да се откаже от специалността.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР