С увереност, но напълно концентриран и с огромно желание за

...
С увереност, но напълно концентриран и с огромно желание за
Коментари Харесай

Кубрат Пулев преди мача: Знам кой съм - един от най-добрите

С убеденост, само че изцяло съсредоточен и с голямо предпочитание за победа - по този начин Кубрат Пулев ще се качи на кръга за 29-и път в професионалната си кариера в ранните часове на неделя (10 ноември). Негов конкурент ще бъде опитният Райдъл Букър, който неотдавна излезе от пандиза след 12 години зад решетките.
Кубрат Пулев: Предстои най-важната борба в кариерата ми (ВИДЕО) Кътмен №1 в света Руди Ернандес още веднъж сяда в ъгъла на Кобрата
Залогът в 10-рундовия мач на церемония вечерта във Фреско, Калифорния е огромен - статутът на формален кандидат за пояса на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория. В момента купата е владеене на Анди Руис, който ще се изправи в реванш против Антъни Джошуа през декември 2019 година

" Това е бокс, няма нищо несъмнено, само че аз съм тук, с цел да се удрям и да победя. Подготвен съм добре, имам вяра в себе си, знам кой съм. Един от най-хубавите съм в тежка категория. Противникът ми е мощен, само че мисля, че аз съм по-добър и ще победя. За мен това е един мач, с който ще натрупам повече опит. Ще ми се отрази добре. Трябва да съм на кръга, до момента в който очаквам реванша сред Джошуа и Руис. Но в този момент съм съсредоточен върху идния мач, тъй като съперникът ми е сериозен ", сподели Пулев преди срещата.
Кубрат Пулев: Залагам всичко против Букър! "Пулев е подготвен още през днешния ден да се бие за купата в тежка категория ", съобщи Боб Арън
В професионалния си актив българският боксьор има 27 победи и 1 загуба – от Владимир Кличко в мача за международната купа през ноември 2014 година в Хамбург. Букър също има 28 професионални борби, 26 триумфа и 2 провали.

След дългите години в пандиза той се завърна на кръга с 3 мача през 2018 година (3 победи) и 2 през 2019 година (победа и загуба).

" Всички знаят моята история. Бях в пандиза 12 години, през последните 2 съм много деен. Този мач пристигна в съвършеното време, тъй като работих с Усик, когато се появи опцията, по-късно с Дионтей Уайлдър. Не се оставям без работа, оказвам помощ на най-хубавите. Сега работя и с Антъни Джошуа. Говорим си, аз изучавам от него, той учи от мен. В бокса съм от 31 години и ще разгадавам на своя опит ", съобщи съперникът на Кобрата.

" Не мога да кажа какво тъкмо ще ми е нужно за победа, тъй като всеки си има свои личен гений. Той не се е бил с толкоз лек боксьор. Бърз съм, преносим съм. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за образец, както и на треньора ми, само че той няма този атлетизъм. Ще оставя геният ми да приказва вместо мен. Благодаря на тима ми, на всички, които ме поддържат. Те са осведомени с моята история, с тези 12 години. Няма значение какви са провокациите, в случай че работиш крепко, може да постигнеш всичко ", добави той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР