С увеличаването на броя лицензирани букмейкъри у нас се увеличава

...
С увеличаването на броя лицензирани букмейкъри у нас се увеличава
Коментари Харесай

Каква информация изискват сайтовете за залози при регистрация на сметка?

С увеличението на броя лицензирани букмейкъри у нас се усилва и опцията ни да изберем най-хубавото място за спортни залози съгласно личните ни желания и условия за качествена услуга. Но с цел да можете да залагате на спорт с същински пари, с изключение на да подберете верния уебсайт, ще би трябвало и да се регистрите в него. Без да минете през общоприетата процедура по регистрация,описана тук, няма по какъв начин си отворите акаунт, както и да го заредите с пари, с цел да поставите своите прогнози на футбол, тенис, баскетбол или която и да е дисциплинираност.

Възможно е неопитните играчи да се тормозят от това условие. Истината обаче е, че няма безусловно нищо рисково в това да се регистрирате в бетинг уебсайт. Самата регистрация е сходна на регистрацията в доста други платформи. Нещо повече –
букмейкърите попадат в режим на регулация от редица самостоятелни и държавни органи. Ето за какво равнището на отбрана на персонални данни е извънредно високо. Нещо повече – модерните бетинг платформи употребяват нови технологии като SSL система за криптиране на персоналната информация. Тя е спомагателна гаранция за това, че трети лица няма да употребяват предоставените от вас персонални данни.

Какви данни би трябвало да предоставим, с цел да записваме акаунт в бетинг уебсайт?

Трябва да отбележим, че по своята същина в множеството случаи става въпрос за една и съща персонална информация. Обикновено, при всички
букмейкъри се изисква попълването на празни полета с почти едни и същи персонални данни. Разбира се, има и известни разлики, само че те не са толкоз основни. Най-често процеса по регистрация е разграничен на няколко стъпки. Във всяка стъпка от вас се изисква да въведете три групи персонални данни и информация:

Стандартни персонални данни. Тук влизат данни като имена, страна, в която пребивавате, адрес, телефонен номер, дата на раждане, ЕГН, имейл адрес и други. Важно е да изпишете доста деликатно тази персонална информация. На по-късен стадий, когато стигнете до процеса по верификация, предоставените от вас авансово данни следва да подхождат на данните от документите, чиито копия ще изпратите на потребителската поддръжка.
Данни за вашия акаунт. Тук няма доста полета за попълване. Те обаче са от изключително значение, тъй като информацията, която въвеждате в тях, е значима за достъпа ви до вашата игрална сметка. Става въпрос за избор на ключова дума и потребителско име. Понякога потребителското име автоматизирано става вашият акаунт или телефонен номер. В други случаи вие сами избирате такова. При всички случаи паролата ви би трябвало да бъде задоволително сигурна и да не я предоставяте на никого.
Допълнителни данни. Дотук споменахме главните персонални данни, присъстващи в съвсем всяка регистрация в онлайн
букмейкър. В някои страници обаче ще би трябвало да предоставите и спомагателни такива. Например, ще избирате валута, в която да играете, кой от бонус офертите за добре пристигнал ще употребявате, бонус код, в случай че разполагате с подобен, номер на реферала, който ви е предложил уеб страницата и други.

След като въведете персоналните си данни, следва да потвърдите, че желаете да създадете акаунт в платформата. С това не завършва процеса по регистрация. Необходимо е да активирате акаунта си. Най-често активацията става посредством линк, който ви изпращат на имейла, или посредством код на СМС известие. Можете да пропуснете процедурата по верификация и да депозирате пари в сметката си, с цел да започнете да залагате. Когато настъпи моментът за изтегляне на облаги обаче, няма по какъв начин да заявите такова, без да сте верифицирали акаунта си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР