С упоритост по-добрите резултати ще дойдат. Това каза Алберт Попов

...
С упоритост по-добрите резултати ще дойдат. Това каза Алберт Попов
Коментари Харесай

Алберт Попов: Стъпка по стъпка ще стигнем все по-напред

С непримиримост по-добрите резултати ще дойдат. Това сподели Алберт Попов след 18-ото си място в слалома от Световната купа в Мадона ди Кампилио. Българинът записа второто си влизане в точките през сезона точно на 40-ата годишнина от единствената победа на България в Световната купа, извоювана от Петър Попангелов в Ленгрис, Германия.

" В първия манш бях в действителност на косъм, само че съумях да се закрепя в топ 30. Втория манш съумях да направя много по-бързо втурване и се върнах в играта, станах 18-и. Доста съм удовлетворен от второто си втурване и се надявам отсам натам да имам от ден на ден такива маншове ", сподели Попов след старта в италианския курорт.

" Стъпка по стъпка ще стигнем все по-напред ", добави българският скиор.

Следващият старт за Попов ще бъде през уикенда в Аделбоден, като в швейцарския зимен център ще се проведат великански слалом и слалом.



Дотук през годината Попов има две влизания в точките. Освен 18-ото място в Мадона ди Кампилио той беше 12-и във Вал д’Изер на 15 декември. В слаломите в Леви и Загреб Попов не съумя да влезе в първите 30, до момента в който в гигантските слаломи в Зьолден и Алта Бадия записа слаб първи манш и отпадане.

Българинът заема 84-о място в класирането за Големия бистър глобус, а в дребната купа в слалома е 28-и с 35 точки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР