С уникална хореография и българско хоро завърши седмото издание на

...
С уникална хореография и българско хоро завърши седмото издание на
Коментари Харесай

Децата от Milan Academy Junior Camp Bulgaria завършиха лагера с хора и футбол

 Milan Academy Junior Camp започва акцията за 2018 година
С неповторима хореография и българско хоро приключи седмото издание на Milan Academy Junior Camp Bulgaria. Най-големият детски футболен конгрес събра в Несебър над 140 деца от България, Русия, Украйна, Италия, Ирландия, Съединени американски щати и Великобратания, които упражняваха въз основата на ОФК Несебър и в продължение на една седмица станаха част от червено-черната магия.

Шестима от най-хубавите експерти от академията на Милан, водени от някогашния футболист и сегашен механически шеф на Milan Academy Патрицио Билио, ръководеха тренировките на децата и развиваха техните умения. Освен подготвителният развой, в свободното си време децата имаха опция да посетят Стария град Несебър и да се срещнат с богатата му история.

Последната вечер уредниците бяха подготвили и доста дарове, сладки изкушения, музика и танци за децата, техните родители и тренировачния екип. Лагерът завърши в събота с публична гала, на която децата показаха забележителна хореография и получиха своите документи за присъединяване в кампа.



Патрицио Билио изтегли от лотария късметлията от всички участници в лагера, който дружно със собствен родител ще посети домашен мач на Милан през новия сезон. Своето удовлетворение от реализирането на Milan Academy Junior Camp в Несебър и привет към децата, насочи и кметът на община Несебър господин Николай Димитров, който оказа цялостно подпомагане за сполучливото осъществяване на лагера.

Финални поздрави насочи и Ивайло Рачев, представител на Milan Academy в България, който анонсира бъдещи планове за идната година. Празникът завърши с осъществяване на специфичния посетител Славка Калчева, а деца, треньори и уредници се разделиха с доста страсти и си дадоха обещание да се срещнат отново скоро.

Седмото издание на Milan Academy Junior Camp в Несебър се осъществя и с общителната поддръжка на приятелите на децата и същинския усет – саламите, локални и млечни артикули " Димитър Маджаров ", ядките за всеки усет " Детелина " и обичайните сътрудници на Milan Academy Junior Camp " Победа " АД. За поредна година екипът на БрандЪ снима и отрази посредством видео плана Milan Academy Junior Camp в Несебър.

Всичко най забавно за седмото издание на Milan Academy Junior Camp можете да следите на формалната Facebook страница и уеб страница на самодейността www.milanacademyjuniorcamp.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР