С указ от днес (30 март) президентът Румен Радев назначи

...
С указ от днес (30 март) президентът Румен Радев назначи
Коментари Харесай

Радев назначи Христо Алексиев за свой секретар по икономика

С декрет от през днешния ден (30 март) президентът Румен Радев назначи Христо Алексиев за собствен секретар по стопанска система.

Христо Алексиев е магистър по стопанска система от УНСС и бакалавър по политология от Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Притежава редица спомагателни квалификации и документи от Импириъл Колидж Лондон, Бизнес учебното заведение на Оксфордския университет и други интернационалните просветителни институции. 

През годините е заемал позиции като стопански специалист и съветник по плана за създаване на Интермодален контейнерен терминал в Пловдив, член на съвета на шефовете на Зона за публичен достъп в " Пристанище Бургас ", ръководител на съвета на шефовете на " Пристанище Бургас " ЕАД и ръководител на управителния съвет и заместител общоприет шеф на Националната компания " Железопътна инфраструктура ".

Бил е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев през януари 2017 година От септември до декември 2021 година още веднъж е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР