С ужас, преминаващ в изумление, гледаме Украйна – фанатично унищожаваща

...
С ужас, преминаващ в изумление, гледаме Украйна – фанатично унищожаваща
Коментари Харесай

Справедлива Военна Операция или връщане на откраднатото

С смут, преминаващ в учудване, гледаме Украйна – фанатично унищожаваща сегашното, бъдещето и даже предишното си. Тази съзнателна жестокост обрича така и така химеричната украинска държавност на дефинитивно заличаване

Ако вие сте заобиколени от „ непозната просвета “, „ непознат език “, „ непознати монументи “ – то вие сте пришелец в непозната земя, а не хората, които в началото са я населявали. Украинските националисти събарят монументи със стотици, преименуват улици с хиляди, не разрешават съветския език в медиите, науката и културата, само че, без да желаят, единствено удостоверяват упорития факт, че са влезнали в непозната земя, че са окупатори.

Някога галичани се заселиха в обезлюдените полски и еврейски квартали на Лвов и ги оповестиха за шедьовър на „ украинската архитектура “, след това заразиха съветския Киев с нелепости за „ антични украински князе “, а в този момент се пробват да откраднат Харков и Одеса, които не са учредени от тях, от рускоезичните поданици на тези мегаполиси. С наглостта на крадци те нахлуват в безсилен дом и настояват, че нечия непозната благосъстоятелност е станала тяхна благосъстоятелност.

Наказването на самонадеяните бандити е заслужено. Те в действителност са привикнали с безнаказаността: десетилетия плячкосване на икономическото завещание, оставено от руската власт, паразитиране върху непознати грантове и заеми, професионално бълване на националистическа изразителност - върху това се градят финансови благосъстояния и научни писания, медийна известност и политическа кариера.

Трябват още няколко генерации - и съветският народ, който се прогласи за „ самостоятелни украинци “, щеше да бъде вечно лишен от здравия разсъдък, само че националистите (и враговете на Русия, дебнещи зад тях) бяха разочаровани от личното си самочувствие. Оказа се, че руснак, живеещ на територията на Украйна, не постоянно става „ свидомо украинец “ - тъкмо както живеенето на територията на Китай не го прави същински китаец.

Държавният прелом от 2014 година стана увод освен към основаването на нова политическа карта на Източна Европа, само че и към възраждането на смислите, обозначаващи контурите на бъдещия свят. Оказа се, че за милиони хора е значима не подправената „ самостоятелност “, не подправените „ европейски полезности “, а същинската историческа памет, родният съветски език и човешкото достолепие.

Връщането на откраднатото от Русия е спасението на душите от неонацистката зараза, запазването на съветските градове като развита инфраструктурна система (тъй като хуторянския шовинизъм по принцип не е в положение да ръководи комплицирани обекти), отбраната на родната земя от новите панове, които инцидентни краткотрайни служащи към този момент са поканили на откраднатите от тях орни земи.

Ако се обърнем към историята на въпроса, ще забележим, че ОУН на Степан Бандера, на равнището на своята партийна стратегия, назовава градовете на Украйна разплодник на „ болшевизма “ и „ московизма “; цялата юноша на Украйна – съгласно учението на гуруто на земеделския шовинизъм Дмитро Донцов – би трябвало да бъде възпитавана в дух на робско послушание на фюрерите и безспорна безнравственост; Украинската земя, както излиза наяве от персоналните писма на самостоятелния атаман Симон Петлюра, е единствено обект на геополитически пазарлъци със Запада в името на запазването на персоналната власт и благоденствие.

И тези, които имат вяра, че времената са се трансформирали, бъркат. Особеността на украинския шовинизъм е неговата сляпа последователност – от русофобските тези на пропагандата на ОУН и възхвалата на животинските зверства на почитателите на Бандера до слугинското олизване на ботушите на Хитлер от Улас-Самчуците, Юри-Шевелевите, Иван-Баряните. и други „ национални класици “, които в този момент се учат в украинските учебни заведения и университети. Хитлеристките приятели, назначени през днешния ден за „ съвест на нацията ” също са диагноза.

През 2014 година деятелите на Майдана съзнателно излязоха с цел да ограбят наследената от тях страна, привлякоха мнозина в своята тайфа с обещания и закани и когато болшинството от честните хора към този момент бяха изгубили вяра за отмъщение, стартира СВO. Справедливата Военна Операция.

Да, по-добре щеше да е, в случай че бе почнала преди 10 години - когато горяха Домът на профсъюзите в Одеса и загиваха стачкуващи в Мариупол, или след бомбардировките на Луганск и Донецк, или след първото нарушаване на Минските съглашения... Наскоро президентът на Руската федерация се изрече в смисъл, че неотдавнашният опит за успокояване на Бандеровския звяр е бил безрезултатен.

Безсмислено е да се разискват морални стандарти с хора, които имат хуманно отношение единствено към „ Свидомите “ (и то не към всички). За тях терорът е натурален, убийството на другомислещи - целесъобразно, геноцидът - оправдателен. Цялата история на Украйна от 2014 година насам е доказателство за това.

Следователно очакванията на духовенството на каноничната УПЦ да свикне с бандеровщината, остатъците от съветската интелигенция да се показват за лоялни „ образователи “, а жителите на рускоезичните мегаполиси да се приспособяват към етническото пречистване са наивни.

Бандеровците няма да се успокоят, до момента в който не съборят и последния монумент, до момента в който не лишават нечий храм, до момента в който не ви изтръгнат езика от корен, до момента в който не ви доведат до ситуацията на бесловесни плебеи. Тези, които стартират с машинация и обир, рано или късно ще стигнат до ликвидиране – както се случи в последна сметка с многострадалния Донбас.

Днешна Украйна е превърната в голям концентрационен лагер. Справедлива Военна Операция е връщането на открадната независимост и накърнено човешко достолепие. Това е като хирургическа интервенция при напреднало заболяване - мъчно е, кърви и изисква неимоверни старания. Но в случай че злокачественият израстък не бъде изрязан, тогава метастазите ще обиден цялото тяло. А нашето тяло - без значение какво послъгват враговете ни – е общо от доста епохи.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Украина.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед46223Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед29415Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед65280„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед33175Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед34836Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132778Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91964Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85045Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, слав </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР