С уговорката, че малко по-левите избиратели на продължаваме промяната се

...
С уговорката, че малко по-левите избиратели на продължаваме промяната се
Коментари Харесай

Добромир Живков социолог: Нагласите за коалицията ПП и ДБ са позитивни

С ангажимента, че малко по-левите гласоподаватели на продължаваме смяната се отдръпват от поддръжка за обединението, както и по десните гласоподаватели от демократична България. Но за сметка на това наблюдавахме съвсем същия в количествени измерения електорален прилив към обединението, който идва главно от не решилите за кого да гласоподават, само че потвърдилите и твърдящите в изследванията ни че ще гласоподават български жители.
Ако погледнем обаче резултатите на ГЕРБ през подобен вид разбор, ние виждаме, че за тях има много повече наличие на тези, които са по-несигурни, че ще гласоподават, колебаещите се и по този начин нататък.

Тоест удостоверява се в действителност и чисто обективно от данните извода, че последователите на новата коалиция са по-мобилизирани а въпреки това се вижда по-ниска готовност в относителен аспект на симпатизантите на ГЕРБ  Съюз на демократичните сили. Което може да бъде и късмет може да бъде и риск зависи по какъв начин ще се разгърне акцията.

Също би трябвало да кажем, че зависи по какъв начин ще се разгърне и сюжета във връзка с последната огромна вест Магнитски, която се появи със дружно с оповестяването на обединението в полза на истината, сред продължаваме смяната и демократична България. А зависи и от обявените следствия или най-малко предварителни такива, от страна на министерство на вътрешните работи и обявените от служебни министри следствия за качеството на пътното строителство.
Това неименуем съгласно мен ще има също въпреки и не огромен само че въпреки всичко някакъв резултат върху политическата акция и разпределението на политическите сили. Но за момента несъмнено имаме паритет. 
Целия диалог, можете да наблюдавате във видеото: 

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР