С уговорка, че компанията няма планове за производството му, по време

...
С уговорка, че компанията няма планове за
производството му, по време
Коментари Харесай

HONDA си направи пикап CIVIC TYPE R

С спогодба, че компанията няма проекти за производството му, по време на ежегодният SMMT Test Day великобританското подразделение на Honda показа уникална версия пикап на суперспортния си модел CIVIC TYPE R.

С капацитет да бъде един от най-бързите пикапи по британските пътища, специалната версия на HONDA CIVIC TYPE R идва с непроменен мотор, окачване, адаптивни режими на пътно държание (Comfort, Sport и +R) и предавателна кутия, а съгласно очакванията на екипа е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от над 265 км/ч.

Като база за създаването на пикап вресията на CIVIC TYPE R от английското подразделение на Honda са използвали предпроизводствена версия на автомобила, изпълнена в Rallye Red екстериорен цвят.

Актуалната версия на Honda Civic Type R е оборудвана с усъвършенстван двулитров VTEC TURBO мотор, който в композиция с шестстепенна механична предавателна кутия, дава обещание оптималната мощ от 320 конски сили и оптимален въртящ момент от 400 Нм.

Новият Civic Type R предлага работа и в специален нов режим на адаптивно конфигуриране, създаден особено за постигането на допустимо най-високо ниво на комфорт. Подобно на познатите от предишната генерация на модификацията режими Sport и +R, новият Comfort предлага оптимизирана работа на окачването, управлението, чувството от превключването на предавките и работата на педала на газта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР