С учения като Платинум лайън ние променяме мисленето, учим се

...
С учения като Платинум лайън ние променяме мисленето, учим се
Коментари Харесай

Борисов на полигона Ново село: Променяме мисленето, учим се да воюваме заедно, да се отбраняваме

С учения като " Платинум лайън " ние променяме мисленето, учим се да водиме война дружно, да се отбраняваме и да подсигуряваме сигурността освен на Балканите, на нашите жители, а и на Черноморския район.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който участва на закриването на многонационалното обучение наименованието " Платинум лайън " ( " PLATINUM LION 2018 " ), което се организира на образователния полигон " Ново село ".

Премиерът поздрави за извънредно положителните резултати участниците в многонационалната взаимна подготовка. За първи път процесът по обмисляне и осъществяване на подготовката е напълно отговорност на Сухопътните войски на Република България. " Поздравявам българското командване, за първи път възнамеряват, управляват и са се справили прелестно с това огромно занимание “, означи министър председателят Борисов по време на заключителната гала, която се организира на Учебен полигон „ Ново село “.

„ Едно прелестно оборудване за подготовка, подготовка и въздържане е взаимната ни база, която дружно с американските сътрудници имате опция да употребявате тези дни “, добави министър-председателят. „ С тези учения ние променяме мисленето, учим се да водиме война дружно, да се отбраняваме и да подсигуряваме сигурността освен на Балканите, на нашите жители, а и на Черноморския район “, сподели в умозаключение министър председателят Борисов.

На полигона " Ново село " край Сливен от края на юли, военни от 8 страни, измежду които и Албания, Грузия, Молдова, Сърбия и Черна гора упражняваха дейности за отбрана на регион от терористи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР