С участието си в Клиентски съвет битовите клиенти на "EVN

...
С участието си в Клиентски съвет битовите клиенти на "EVN
Коментари Харесай

ЕVN България търси клиенти с идеи

С присъединяване си в Клиентски съвет битовите клиенти на "EVN България " ще имат опция да предложат хрумвания и рекомендации към активността на компанията.

В интервала до 31 октомври 2019 година "EVN България " набира претенденти за присъединяване в новия мандат на Клиентски съвет на компанията - група от клиенти, които вземат участие в полемики с представители на "EVN България ". Новият състав на Клиентски съвет ще бъде за интервала 2019 – 2021 година, оповестяват от сдружението.

Участниците в Клиентски съвет имат опция да предложат градивни хрумвания и рекомендации за активността на компанията. За присъединяване може да се кандидатира всеки пълновръстен жител, който е ползвател (битов или дребен стопански) на услугите на сдружението по доставка на електрическа енергия.

Ще бъдат определени до 24 участници. Участието е непринудено и безплатно като "EVN България " покрива пътните разходи до и от мястото на осъществяване на срещите, които са най-малко два пъти годишно.

Достатъчно е претендентите да попълнят електронния формуляр за кандидатстване: https://www.evn.bg/Home/Electricity/ClientCouncil.aspx или да изпратят документално заявление за присъединяване в свободна форма със следната информация: трите имена, потребителски номер или Има Такъв Народ (измервателна точка номер), адрес, телефон и къса персонална мотивация за присъединяване.

Кандидатите могат да изпращат своите заявки до 31 октомври 2019 година в това число по един от следните способи:

- по имейл: klientski_savet@еvn.bg

- по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив

- на място във всеки EVN Офис.

Подборът на участниците в Клиентски съвет ще се избират при съблюдаване на условията за равнопоставеност. "EVN България " започва Клиентски съвет през есента на 2013 година под мотото „ Вашите хрумвания основават смяна “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР