С уъркшоп, посветен на птиците и тематично обучение за деца

...
С уъркшоп, посветен на птиците и тематично обучение за деца
Коментари Харесай

Алея на птиците ще има в Борисовата градина

С уъркшоп, отдаден на птиците и тематично образование за деца ще бъде открита новата Алея на птиците в парк „ Княз-Борисова градина “ през днешния ден (14 октомври) от 11 часа. Събитието е част от акцията на Столична община за отбелязване на 135 години от основаването на най-големия парк в София.
Табели, които описват за най-характерните и най-любопитните привички на птиците, обитаващи парка, ще бъдат ситуирани около една от централните му алеи, която се намира около стадион „ Българска войска “, успоредна на бул. „ Цариградско шосе “ (в непосредственост до „ Маймунарника “).
В рамките на самодейността ще бъде обособено и място за хранене на птици, на което всеки искащ, ще има опция да се опита да нахрани самичък, от ръката си, птица в парка.
Уъркшопът и образованието за деца ще бъдат извършени от експертите от Българското сдружение за отбрана на птиците и ще продължат от 11:00 до 14:00 часа на обособена локация около Алеята на птиците. За присъединяване са канени всички деца (и техните родители) на възраст сред 3 и 12 години, като единственото изискване за присъединяване е всеки да си донесе празно пластмасово шише и 2 молива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР