С турнир за мъже ще бъде открито най-новото и модерно

...
С турнир за мъже ще бъде открито най-новото и модерно
Коментари Харесай

Първото 3х3 игрище у нас с трибуни очаква дебютния си турнир

С шампионат за мъже ще бъде намерено най-новото и съвременно игрище за баскетбол 3х3 у нас. Надпреварата бе отсрочена поради продължаващата епидемиологична конюнктура от месец юли за 26 и 27 септември. На баскетболната площадка на St. George International School & Preschool в София ще премерят сили някои от най-силните състезатели в атрактивната дисциплинираност. Теренът е неповторим, като е единственият по рода си в България със седящи места за аудитория - 400.

Организаторите към този момент оповестиха и привлекателен награден фонд от 2500 лв., с 1000 за първенеца. Таксата за присъединяване е 50 лв. за записалите се до 10 септември, а по-късно - 75 лв.. За повече информация - [email protected] или тел.0878124518. Таксите могат да се преведат и по сметка - BG52UNCR70001523516151-Многоспортов училищен клуб " Св.Георги " основание-участие в спортни занимания.

Организаторите плануват и още награди, които към този момент се пазят в загадка, като ще има обичайните състезания за забивки и пукотевица от линията за три точки. Публиката също няма да скучае, като ще има игри и за нея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР