С цялата шумотевица около НЛО — наскоро преименувани на неидентифицирани

...
С цялата шумотевица около НЛО — наскоро преименувани на неидентифицирани
Коментари Харесай

Нов сериал на Нетфликс за НЛО ще търси дали истината е „някъде там“

С цялата шумотевица към НЛО — неотдавна преименувани на „ неидентифицирани аномални феномени “ или UAPs нямаше метод да не се появи сериал на Netflix, който да яхне момента. Encounters (Срещи) е продуциран от Amblin Television, Boardwalk Pictures и VICE Studios. Първият филмов откъс бе пуснат на 13 септември.
От Netflix споделят, че неотложните аргументи, които са ги предиздвикали да създадат сериала са „ новите избухливи разкрития от военни, свидетелстващи за срещи с извънземни, НЛО и секрети стратегии на Пентагона, както и нарасналият интерес по тематиката от страна на огромни медии “. От десетилетия документалното кино е насила да омаловажава интереса на феновете към свидетелствата за НЛО, защото управляващите публично изтласкват тази тема към сферата на конспирацията. Encounters, режисиран от Йон Моцкин (Generation Hustle), е поредност от четири елементи. 
Екипите на продукцията пътуват по света, с цел да изследват четири невероятни същински истории за срещи с неземни явления. Всеки от епизодите, върху които е работено задълбочено, се основава на обстоятелства, свидетелства и хипотези. Четирите елементи на сериала се отдадени на странните светлини в небето над дребния град Тексас, подводните галактически кораби в плитчинните край едно уелско село, среща с извънземни на възпитаници в Зимбабве; странните събития в атомната електроцентрала в Япония, които се поясняват от специалисти като нечовешко разузнаване.
Историите са разказани през призмата на хора, които са участвали на другите странни събития и места. Авангардни учени от няколко области, както и военни чиновници, също споделят видяното и чутото от тях самите. Сериалът минава оттатък науката, с цел да подчертае дълбокото човешко влияние, което тези срещи с аномалното са повлияли върху живота на фамилиите и общностите, станали очевидци на неземни феномени.
Това е своевременна и безконечна галактическа детективска история, споделят от Netflix. Пред феновете ще се разкрият елементи от пъзел, които видимо не са свързани едно с друго и са на разнообразни места, по друго време и в разнообразни култури. Сами ще се убедите, че поредицата съдържа „ необикновени прилики и една удивителна истина: извънземните срещи са световни, вдъхващи благоговение и разнообразни от всичко, което в миналото сме си представяли. ”
Въпреки че има доста документални филми, които претендират, че разкриват „ истината “ за НЛО – в това число обичани сериали като In Search Of... и Unsolved Mysteries – Encounters, евентуално ще е най-убедителният сериал, който ще разбие дългогодишната отбрана на скептиците и ще донесе облекчение и пояснения за вярващите в НЛО, настояват продуцентите. Поредицата от четири епизода излиза на 27 септември в Netflix.

Електронен алманах от публикации, излизали на страниците на Списание 8 през годините, за извънземни и НЛО - разкрити секрети архиви, спомени на очевидци и отвлечени, експертни отзиви на учени

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР