С цитиране на медийни публикации, от ГЕРБ отговориха на призива

...
С цитиране на медийни публикации, от ГЕРБ отговориха на призива
Коментари Харесай

ГЕРБ обясниха с медийни публикации какво имал предвид Борисов за наркотрафика

С цитиране на медийни изявления, от ГЕРБ дадоха отговор на апела на Българска социалистическа партия основният прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за изявленията му, че в Народното събрание има хора, които вземат участие в наркотрафик, съобщи БГНЕС.
Според депутата от ГЕРБ Тома Биков, има недоумение от страна на Българска социалистическа партия какво е споделил Борисов. Биков за следващ път изчете медийни изявления по тематиката за наркотрафика, като една от тях гласеше " Арестуваха брат на народен представител от Българска социалистическа партия и наследник на шеф в КАТ. Групата се е занимавала най-вече с рекет. За водач е апетитен предприемачът Илия Стоилов, притежател на заведения и заложна къща в Русе, брат на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов ". Биков посочи, че от ГЕРБ визирали този случай.
" Ако от Българска социалистическа партия не са разбрали, сме подготвени и на следващия ден да дадем сходна конференция кои са тези, които прокуратурата има поради. Двата пътя са или да ги изключат от ПГ, или не. Ако те не схващат защо става въпрос, значи, че в 80% от случаите най-вероятно работят несъответстващо ", счита Тома Биков.
От своя страна депутатът от ГЕРБ Маноил Манев пък цитира други медийни материали, свързани с визирането за пазаруване на гласове. Една от тях гласеше: " Депутатът Манол Генов към този момент е упрекнат за пазаруване на гласове ". " Гражданите да преценяват подкрепянето на един народен представител, упрекнат в пазаруване на гласове, дали е морална мярка за хора, които желаят да си присвоят правото на морални стожери в този парламент ", сподели още Манев.
След изказването си двамата депутати от ГЕРБ занесоха на в стаята на Българска социалистическа партия разпечатаните медийни изявления, с цел да се срещнат с тях депутатите от левицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР