С цитат на президента Румен Радев от протестните времена през

...
С цитат на президента Румен Радев от протестните времена през
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма как да стане!

С откъс на президента Румен Радев от протестните времена през 2020 година Корнелия Нинова се отклони от общите апели за диалогичност и политическо единодушие в името на бъдещо ръководство при откриването на новия парламент.

„ Тогава президентът сподели по този начин: „ Сега желая тези от властта с цялостните чекмеджета да поканят тези с празните чекмеджета от площада и да водят разговор. Няма по какъв начин да стане! “

С тази отпратка Нинова даде да се разбере, че договаряния с ГЕРБ за Българска социалистическа партия са невъзможни.

 
Какво държавно управление желаеме да вършим? Ние сме поредни и кардинални - в битката против модела на задкулисието, и за обективна, правова страна.
Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия

Нинова обаче прикани за друго единодушие - колкото и да е къс или дълъг животът на 48-ото Народно заседание, да се сплоти към незабавни антикризисни и антиинфлационни ограничения, които да залегнат в бюджета и да не позволен „ никакво разлюляване на страната “.

Българска социалистическа партия си набелязва 3 целта за новия парламент – работеща стопанска система, финансова непоклатимост и битка с корупцията. Плюс мир. С последното Нинова още веднъж натърти, че партията й няма да поддържа даряване на оръжия за Украйна, тъй като съгласно нея това би означавало директно замесване на България във войната.

Българска социалистическа партия ще внесе и оферти за сурови санкции към водачи, които под влияние на дрога и алкохол причинят гибел на пътя – лишаване на книжката и автомобила до живот и възбрана на условните присъди в тези случаи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР