С цел създаване на безопасен маршрут за пешеходци, които се

...
С цел създаване на безопасен маршрут за пешеходци, които се
Коментари Харесай

Временна организация на движението на ул. Ана Феликсова от понеделник

 С цел основаване на безвреден маршрут за пешеходци, които се движат в посока от ул. " Ана Феликсова “ през бул. " Цар Освободител “ към околните образователни заведения, Община Варна ще вкара краткотрайна организация на придвижване от понеделник. За задачата ще бъде лимитирано прекосяването на товарни коли от бул. " Цар Освободител “ до отбивката за паркинга при мебелен магазин " Мондо “. Те ще могат да влизат и излизат единствено от бул. " Трети март ", оповестяват от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ". 

Предстои свиване на уличното платно в неремонтирания сектор на ул. " Ана Феликсова “ и отделяне на тротоар. Отделянето на пешеходната зона в габарита на улицата ще се реализира чрез защитен парапет. Преди въвеждане на краткотрайния режим на придвижване ще бъдат осъществени неотложни ремонтни работи по уличната настилката, там където е належащо. Ще бъде положена отвесна сигнализация и хоризонтална маркировка, работи се и за обезпечаване на улично осветяване в сектора.

Основен ремонт на ул. " Ана Феликсова “ - в сектора от бул. " Трети март “ до магазин " Мондо ", бе осъществен предходната година. В рамките на плана са ремонтирани подземните връзки, сменено е уличното осветяване и бяха обособени нови места за паркиране. Дейностите са част от план за благоустрояване на междублокови пространства в " Младост “ - пространството, заключено сред ул. " Ана Феликсова “, ул. " Петър Алипиев “, улицата западно от бл. 17 и локалното на платно на бул. " Трети март “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР