С цел максимално ефективно предоставяне на услуги в създалата се

...
С цел максимално ефективно предоставяне на услуги в създалата се
Коментари Харесай

Заради потока от безработни! Агенцията по заетостта временно разкрива нови офиси в големите градове

С цел оптимално дейно даване на услуги в създалата се обстановка на нараснал клиентопоток в бюрата по труда, Агенцията по заетостта разкрива в по-големите градове в страната краткотрайни офиси, в които ще се обслужват жителите по време на оповестеното изключително състояние, оповестиха от Агенцията.
Изнесените офиси ще работят с клиенти всеки работен ден от 8.30 до 17.00 часа, а описът с адресите им може да бъде открит на уеб страницата на Агенцията. При нужда от откриване на нови офиси, описът ще бъде навреме допълван.
От Агенцията по заетостта обръщат внимание, че за интервала на изключителното състояние стопират да текат нормативно избраните периоди за регистрация в бюрото по труда и за подаване на заявление за компенсации при безработица. Документите могат да бъдат подадени до 14 дни след анулацията на изключителното състояние и ще се считат за подадени в период.
От институцията припомнят също, че към този момент записаните, които имат планувани срещи с трудовия си медиатор, не е належащо да посещават бюрото по труда в интервала на изключително състояние.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР