С Царица Костадинка на царските столове тронове Мята бесни кючеци,

...
С Царица Костадинка на царските столове тронове Мята бесни кючеци,
Коментари Харесай

Грандиозен купон вдигна Цар Киро! 50 бона пръсна за правнуче


С Царица Костадинка на царските столове тронове Мята гневни кючеци, позлатява родата

Пие уиски за 200 лева, хвърля пачки на оркестъра

Грандиозен ваучър спретна Цар Киро за раждането на свое правнуче. По време на веселбата цялата ромска фамилия се настани върху златни царски тронове. Отрупани маси с най-скъпите и защити мезета и напитки. Цигански оркестър, който часове забавлява на уше частното тузарско празненство на Рашкови. Видеооператори и фотографи, които документират всяка наздравица и благопожелание на микрофона от Цар Киро и спътницата му Царица Костадинка, която седи по турски със скръстени крайници на баровския стол. Банкноти от по 50 и 100 лева в ръцете на артистите, които и за момент не стопират да поздравяват щастливия прародител и компанията.



И принц Ангел се включва в кръшните ритми до татко си

Това представляваше чалга вакханалията, сътворена в града под тепетата, видя "България Днес ". На масата пред някогашния пандизчия се лееше марково и отлежало уиски, чиято цена доближава 200 лв.. Храната е на стомах, а атмосферата обагрена от гневни кючеци, в които ефективно присъединяване взима и самият Кирил Рашков в разгара на купона.



Тузарски и скъпи напитки и мезета отрупват масата

"Много хубаво се получи. Празнува раждането на правнуче. Много се веселя, че бях там, ние сме другари ", сбит бе пред "България Днес " видеооператорът Митко Касъмов, снимал бурния ваучър, без да издава повече детайлности от боязън Рашков да не му се разсърди.



Певец стиска 50 лв., до момента в който пее на уше на Рашкови

От публикуваните клипове се вижда, че празненството се разгаря на тузарско място, с панорамна панорама към пловдивските тепета и стени, които в действителност са огромни прозорци. В помещението има и кухненски бокс и то подухва повече на лична резиденция, в сравнение с заведение.



На няколко пъти гьобеците стопират, с цел да може Цар Киро и Царица Костадинка да вземат микрофона и да насочат сърдечни поздрави към всички близки и другари, почели събитието. Дори в един миг Кирил Рашков се разчувства, споделяйки, че най-вече на този свят обича децата.



И до момента в който трае веселбата в клана Рашкови, 42 000 лева за налог здания, коли и такса боклук дължат на община Садово шестима души от семейството на Кирил Рашков по информация на "24 часа ". Сред тях са синът му Ангел и брачната половинка му кралица Костадинка, които също мятат кючеци на купона, както и един от внуците му - Кристиян.



Целувка за цар Киро

Образувани са шест каузи и са дадени на съдия-изпълнител, споделят от община Садово. Рашков и още трима от семейството към този момент платили 52 000 лева данъци, които били събрани наложително.



Рашков друса гьобеци и събира погледите

Домът на Цар Киро и палатите на сина му Ангел и внука му Йорго в пловдивското село Катуница бяха опожарени от ядосани поданици на 23 септември 2011 година Причината бе, че на същата дата хора на Рашков прегазиха с микробус 19-годишния Ангел Петров. Ден по-късно спря сърцето и на 17-годишния му другар Павел Толев. Близо осем години по-късно родата на Рашков очевидно е позабравила за проблемите в Катуница и продължава да живее царски и пищно.

/bgdnes.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР