С тройка на Морис Харклес със сирената Портланд спечели гостуването

...
С тройка на Морис Харклес със сирената Портланд спечели гостуването
Коментари Харесай

Портланд си осигури домакинско предимство в първия кръг на плейофите

С тройка на Морис Харклес със сирената Портланд завоюва гостуването си на Лос Анджелис Лейкърс със 104:101 и си обезпечи четвъртото място в Западната конференция, а с това и домакинско преимущество в първия кръг на плейофите.

Харклес приключи с 26 точки, а Енес Кантер способства с 22 точки и 16 битки. Кентавиъс Колдуел-Поуп беше най-резултатен за домакините с 32 точки.
ДеМаркъс Къзинс приключи с 21 точки, 12 битки и 6 асистенции, а първенецът Голдън Стейт завоюва против домакина Ню Орлиънс със 112:103.

Звездата на гостите Стеф Къри напусна игрището след девет минути игра с 5 точки поради лека контузия на глезена.

Кристиан Ууд приключи с 26 точки и 12 битки за домакините, които позволиха 13-о проваляне в последните си 16 мача. Джалил Окафор беше най-резултатен с 30 точки.
Детройт навакса 22 точки недостиг и завоюва против гостуващия Мемфис със 100:93. Андре Дрюмънд се отличи с 20 точки и 17 битки за домакините, които заемат осмото място на Изток и ще си подсигуряват присъединяване в плейофите при триумф над Ню Йорк като посетител в последния си мач от акцията.
Донован Мичъл осъществя 46 точки и оказа помощ на Юта да победи Денвър със 118:108 като хазаин. Рюди Гобер добави 20 точки и 10 битки за триумфа.

Малик Бийзли вкара 25 точки за гостите, които се нуждаят от победа в последния си мач против Филаделфия, с цел да си обезпечат второто място в Западната конференция. Юта приключи пети и също ще взе участие в плейофите.
Пол Джордж вкара тройка 1,8 секунди преди сирената и донесе триумфа на Оклахома Сити над гостуващия Хюстън със 112:111.

Ръсел Уестбруук записва 33-ия си " трипъл-дабъл " през акцията с 29 точки, 12 битки и 10 асистенции, а Джордж способства с 27 точки и 9 битки за четвъртия следващ триумф на отбора.

Джеймс Хардън приключи с 39 точки и 10 битки за Хюстън, който пропиля задатък от 14 точки в четвъртата част и позволи поврат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР