С трипъл-дабъл на Янис Адетокунбо от 24 точки, 19 борби

...
С трипъл-дабъл на Янис Адетокунбо от 24 точки, 19 борби
Коментари Харесай

Трипъл-дабъл на Янис изведе Милуоки до успех над Портланд

С трипъл-дабъл на Янис Адетокунбо от 24 точки, 19 битки и 15 асистенции Милуоки Бъкс победи гостуващия тим на Портланд Трейл Блейзърс със 137:129 в мач от следващия кръг в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Успехът изкачи Милуоки преди всичко в Източната конференция с баланс от 12 победи и единствено 3 загуби, а гръцкият национал стана първият състезател в историята на клуба, който записва най-малко 15 точки, 15 битки и 15 асистенции в границите на един мач.

Домакините взеха удобен задатък от 10 точки още след първата четвърт в нито един миг от срещата не бяха в ролята на изоставащи. Най-резултатен бе гардът Ерик Бледсоу, който приключи с 30 точки, а още 18 прибави резервата Пат Конаутън.

За отбора на Портланд, който бе без контузения си водач Деймиън Лилард, с 37 точки завърши Си Джей МакКълъм. Скал Лабисиер добави още 22 точки, а новото попълнение на "пионерите " Кармело Антъни остана с 18 и 7 битки.

В другия мач от тази нощ Ню Орлиънс Пеликанс завоюва със 124:121 при гостуването си на Финикс Сънс. Двата тима на няколко пъти размениха водачествто в резултата, преди в края на третата четвърт "пеликаните " да поведат уверено и до края да не позволен повече обрати.

Най-полезен за триумфа на гостите бе Брендън Инграм с 28 точки. Ветеранът Джей Джей Редик остана с 26, а с 23 завърши Джру Холидей. За Финикс Кели Убре вкара 25 точки, до момента в който с 19 остана Девин Букър. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР