С три просторни палата в Панчарево разполага вдовицата на Жоро

...
С три просторни палата в Панчарево разполага вдовицата на Жоро
Коментари Харесай

Мая Илиева с три палата в Панчарево

С три просторни палата в Панчарево разполага вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева, научи Галерия от добре осведомени източници.

Именията са ситуирани в комплекса на богатите – Маунтин Вю Вилидж, благосъстоятелност на музиканта Денис Ризов.

Както е известно, Илиева от години живее в затворения комплекс дружно с трите си деца Криста, Андреа и Георги. Наследниците обаче пораснаха – най-голямата Андреа е към този момент на 16 години, Криста – на 14, а дребният Георги – на 12. Затова вдовицата на Главния решила да подсигури всяко едно от децата със личен дом, като в това време ги държи покрай себе си.

Още през 2016 година Илиева реши да се разшири и подвигна втори дворец директно до имението си в Маунтин Вю Вилидж. Третата сграда към момента не е приключена изцяло и сега там текат довършителни действия. Според осведомени, тази къща е планувана за Криста, а в следствие най-вероятно ще бъде издигнат четвърти парцел, с цел да има за всички деца поравно.

Трите първокласни къщи са ситуирани наоколо до общия басейн на комплекса и имат всички екстри. Отвън не наподобяват по-различно от близките парцели, само че интериорът вътре оставял без мирис и най-отраканите дизайнери, настояват осведомени. По думите им Мая сама е обзавеждала палатите и изтънченият й усет личал от километри.

Това, несъмнено, надалеч не е единственото имотно благосъстояние на Черната вдовица.

Илиева разполага с жилище от 100 квадрата в Свети Влас, както и цели 12 жилището в комплекс в Доминикана, които отдава чартърен. Миналата година купи втори парцел в екзотичната република. Да не приказваме за хотелите, наследени от Жоро Илиев…

Проста сметка демонстрира, че наследниците на Главния са едни от най-богатите деца у нас. За тях обаче не се знае съвсем нищо, защото Мая ревностно ги пази от светския звук. Близки до бизнесдамата разясняват само, че и трите деца са доста интелигентни и по никакъв метод не парадират с благосъстояние.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР