С три представления и билети от 4 лв. Театър НАТФИЗ

...
С три представления и билети от 4 лв. Театър НАТФИЗ
Коментари Харесай

НАТФИЗ предлага билети от 4 лв. за Нощта на театрите

С три представления и билети от 4 лева Театър НАТФИЗ ще означи Нощта на театрите на 17-ти ноември, оповестиха от академията.

През целия ден касата на НАТФИЗ ще дава опция на посетителите да си закупят билети от 4 лева за всяко заглавие от игралния плакат през ноември и декември. Цената ще остане непроменена до 19.00 ч., когато продажбите ще приключат и ще стартират представленията. На 17-ти ноември, в Нощта на театрите, те ще бъдат три - " Процесът " по Франц Кафка, на абитуриентите на проф. Иван Добчев, танцовия театър " Нова земя " на студентите на проф. доктор Петя Цветкова и " Вечер на класа " на второкурсниците на проф. Пламен Марков.

НАТФИЗ е съизвършител на европейската самодейност в България още от първото издание на Нощ на театрите. Каузата за наличен спектакъл е измежду водещите цели на Академията от години, защото Театър НАТФИЗ и Куклен спектакъл НАТФИЗ са от дребното професионално култивирани пространства в София, в които младежите могат да видят, споделят и поддържат работата на своите съвръстници. С билети от 4 лева НАТФИЗ им дава опция за наличен спектакъл, освен в една нощ, а в толкоз, колкото пожелаят.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР