С три отличия на хип-хоп наградите BET за 2020-а триумфира

...
С три отличия на хип-хоп наградите BET за 2020-а триумфира
Коментари Харесай

Меган Thee Stallion и Роди Рич триумфираха на ВЕТ - slava.bg

С три оценки на хип-хоп премиите BET за 2020-а победи Megan Thee Stallion, последвана от Бионсе и Роди Рич с по две награди.

Американската рапърка, която получи осем номинации, сграбчи наградата за хип-хоп реализатор на годината и си подели оценката в категорията за съдействие с Бионсе за ремикса на парчето си Savage, записан взаимно с нея.

Номинираният за 11 награди Роди Рич отнесе у дома наградата за хип-хоп албум на годината за Please Excuse Me For Being Antisocial, както и ария на годината за The Box.

Отличени бяха и рапърката Рапсоди за най-хубав текстописец, както и Lil Baby, който закова наградата „ Въздействащо парче “ за The Bigger Picture. С почетна премия "Аз съм хип-хоп " за приноса му към музиката и филантропската му активност беше почетен и Master P. А в категорията за най-хубав нов хип-хоп реализатор посмъртно беше отличен рапърът Pop Smoke.

Сред изпълнителите на наградното шоу бяха 2 Chainz, Big Sean, Burna Boy, Крис Мартин, City Girls, Cordae, Гучи Мейн, Jhené Aiko, Lil Baby, Лил Уейн, Mulatto, Quavo, Tobe Nwigwe и Ty Dolla $ign.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР