С три мача днес приключва XVII кръг от футболния ни

...
С три мача днес приключва XVII кръг от футболния ни
Коментари Харесай

Ще закрият си кръга с победи Левски, ЦСКА и Лудогорец

С три мача през днешния ден завършва XVII кръг от футболния ни хайлайф.

В първия от тях дебютантът Крумовград приема ЦСКА още в 13:00 часа.

Само два часа и половина по-късно пък Левски е хазаин на Ботев (Пловдив) в дербито на уикенда като срещата ще е по-специална за някогашния футболист на „ сините “ и сегашен капитан на „ канарчетата “ Ивелин Попов.

Програмата на кръга затварят последният в класирането Етър и първенецът Лудогорец във Велико Търново с мач, който започва в 18:00 часа.

ДНЕС, 13:00 ЧАСА, КРУМОВГРАД – ЦСКА

Домакините не можаха да вкарат гол в предходните си 4 мача и са в серия от 3 загуби във всички шампионати, тъй че към момента нямат триумф след идването на новия си треньор Станислав Генчев. Те имат 18 точки, до момента в който „ алените “ дойдоха в пловдивския квартал Коматево, където домакинстват новаците в елита, с актив от 35 и са на другия полюс. ЦСКА не позволи гол в последните си 4 срещи и е в поредност от 3 триумфа. „ Армейците “ са във впечатляваща серия от 13 публични дуела без проваляне и чакат през днешния ден да я продължат.

ПРОГНОЗА:    2



ДНЕС, 15:30 ЧАСА, ЛЕВСКИ – БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Преди конфликта на „ Герена “ домакините имат с 8 точки повече от своите посетители, само че се намират в много по-слаба форма от тях. Левски несъмнено загуби темп след травмата на вероятно най-опасното си оръжие Уелтън и не завоюва в последните 3 кръга като вкара единствено 1 гол и загуби 2 пъти. Последната победа на „ сините “ пристигна при предходното им домакинство – 1:0 над водача преди неделния ден Черно море. Ботев (Пловдив) от своя страна не инкасира нито едно попадение в предходните си 3 конфликта и наниза общо 9 попадения в тях. Гостите са непобедени в пет следващи дуела, включително и контролата с Марица, като в тях вкараха 18 гола и не резервираха мрежата си „ суха “ единствено при зрелищното 5:3 против Ботев (Враца). Левски обаче е сложен противник за пловдивчани, които са в серия от 5 провали против „ сините “, тъй че...

ПРОГНОЗА:    Левски да победи и двата тима да отбележат гол

ДНЕС, 18:00 ЧАСА, ЕТЪР (ВЕЛИКО ТЪРНОВО) – ЛУДОГОРЕЦ

Опашкарите в класирането чакат първенеца на България през последните 12 години на своя стадион „ Ивайло “ в последния мач от кръга. Етър към момента няма победа над Лудогорец, даже и в другарска среща, като загуби цели 10 от общо 11-те конфликта досега. В началото на сезона „ болярите “ паднаха с 0:5 в Разград, а в този момент още веднъж са в ролята на новобранци, откакто изгубиха с 0:1 в предходните 2 кръга, отстъпвайки пред столичните ЦСКА и Славия. Домакините имат единствено 8 точки като също така са с минимум победи в елита досега – 2. Лудогорец се завръща в родното състезание след огромната си победа над турския гранд Фенербахче в Лига Европа. „ Орлите “ завоюваха с 2:0 в Разград през седмицата и към този момент са в серия от 4 победи, постигайки последните 3 от тях на нула.

ПРОГНОЗА:    Лудогорец да завоюва на нула

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР