С третото и последно дерби за сезона между ЦСКА и

...
С третото и последно дерби за сезона между ЦСКА и
Коментари Харесай

Трети сблъсък решава спора между ЦСКА и "Левски"

С третото и последно дерби за сезона сред ЦСКА и " Левски " ще бъде сложено началото на плейофите в първата шестица на футболния ни хайлайф. Срещата е през днешния ден от 16:15 ч. на националния стадион " Васил Левски ".

И двата гранда останаха единствено с теоретични шансове за първото място и по тази причина ще вложат всички сили в борбата за втората позиция, в която обаче през този сезон се намеси и пловдивският " Локомотив ".

В момента " алените " заемат третата позиция с 50 точки, колкото има и вторият " Локо " Пловдив. " Сините " са четвърти с 49 точки. Лидер в класирането е " Лудогорец " с 62 пункта.

Снимка: Lap.bg

Само след няколко дни на ЦСКА и " Левски " им предстоят 1/2-финални реванши от шампионата за Купата ма България. Мечтата на " сините " за трофея в конкуренцията се отдалечи доста след загубата с 0:2 в първия мач против пловдивските " железничари ". " Червените " са в надалеч по-изгодна позиция след нулевото тъждество като посетител на " Ботев " в Коматево.

Треньорът на символичните домакини в днешната среща Милош Крушчич предизвести, че тимът му не трябва да си прави сметки за срещите в двата шампионата, защото това може да има негативно влияние.

Най-голямата въпросителна пред наставника е Али Соу, който в последно време играе нерешително. " Не е елементарно, играхме три мача за седем дни. Имахме няколко дни да се освежим, да потренираме. Сега идва фото

Тимът от " Герена " е в тежко финансово състояние. Наскоро Наско Сираков стана мажоритарен притежател на клуба, и трансферира 35% от акциите си на баскетболния треньор Константин Папазов.
От БФС прецизираха: Все още преглеждаме документите за лицензиране До 30 юни би трябвало да бъдат оповестени всички тимове с лиценз за евротурнирите и Първа лига
Освен отговорности в размер на съвсем 24 млн. лв., " Левски " може да остане и без евролиценз, в случай че не почисти или предоговори задълженията си до края на месеца.

Според Георги Тодоров, който размени на треньорския пост Петър Хубчев, ЦСКА има леко преимущество, само че с темперамент " сините " могат да се поздравят с триумфа.

В първите два мача през сезона ЦСКА и " Левски " записаха две равенства - 2:2 и 0:0.

За дуела този следобяд е разрешено стадионът да бъде цялостен на до 50% от потенциала му. На трибуните могат да просъстват 18 000 души.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР