С третия мандат правят същото като с първия. Това са

...
С третия мандат правят същото като с първия. Това са
Коментари Харесай

Когато ИТН се обидят на някого, ритат канчето

С третия мандат вършат същото като с първия. Това са театри. Мандатът би трябвало да се върне, защото не е даден за да се реши казуса с КЕВР. Политическа партия не носят отговорност за записа, само че те са отговорни, тъй като са най-голямата политическа мощ. И преди записа се знаеше, че държавно управление няма да създадат, тъй като Политическа партия не желаят. Това разяснява за " На фокус с Лора Крумова " зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Тома Биков.

По думите му записът от срещата на Демократична България е трябвало да бъде забелязан от хората. " Свалянето на видеото не направи усещане на партийно обвързаните публицисти. Записът не е бил цензуриран от нас. Възмути ме безидейността на техния разбор ", изясни той. И добави, че когато Има Такъв Народ се обидят на някого, " ритат канчето ".

" Слави Трифонов от 30 години е в публичния живот, не се е явил през вчерашния ден. В обединението не се почитат между тях по принцип. Христо Иванов споделя, че е механически мандат, тъй като го е позор, че е на Българска социалистическа партия ", акцентира Биков.

Той разяснява и слуховете за скрита коалиция в опозицията. " Ние и " Възраждане " сме съпротива, тъй че е обикновено да гласуваме против властта. България има потребност от проевропейско ръководство. От година и половина съвсем нямаме никакво. ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ, тъй като без нас няма по какъв начин да се излезе от рецесията ", счита Биков. И попита по какъв начин една компания купува газ евтино от " Булгаргаз " и продава отново на тях същия газ на по-висока цена.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР