С транспаранти: Долу ръцете от Валери, Валери - смел и

...
С транспаранти: Долу ръцете от Валери, Валери - смел и
Коментари Харесай

Представители на браншови организации и симпатизанти на Симеонов се събраха на протест пред НС

С транспаранти: Долу ръцете от Валери, Валери - самоуверен и почтен родолюбец, представители на браншови организации и симпатизанти на Валери Симеонов се събраха на митинг пред постройката на Народното събрание.

Протестът им в отбрана на водача на НФСБ - Валери Симеонов е във връзка желаната му оставка от страна на майките на деца с увреждания, обединени в гражданската самодейност Системата ни убива. Тази вечер те провеждат автошествие за оставката му от поста заместник-председател на Народното събрание.

Миналата седмица Народното събрание одобри проекторешението за назначението му на зам.-председателския пост с гласовете на ГЕРБ, Обединени патриоти и Българска социалистическа партия. Движение за права и свободи напусна пленарната зала.

Протести отново блокират София

Веднага майките на деца с увреждания се проведоха в митинг с претенции, с изключение на за оставка на Валери Симеонов и за тази на всеки народен представител, дал своя вот назначението му. Причината за недоволството им са думи, изречени от Валери Симеонов преди една година, поради които той напусна вицепремиерският пост.

В почивните дни ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева поддържа Валери Сименов за новия му пост в Народното събрание. В Златоград тя разяснява въпроса пред медиите като уточни, че за думите си преди една година Симеонов е понесъл своя кръст.

Цвета Караянчева поддържа избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народно събрание

В отговор на митингите на майките на деца с увреждания представители на браншовите организации проведоха контрапротест в поддръжка на Симеонов под наслов "Демокрация или тирания ". Не повече от двайсет души се събраха пред постройката на Народното събрание, с цел да заявят, че Валери Симеонов е заслужен човек, направил доста за българската страна, за дребния и междинен бизнес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР