С традиционна литургия и водосвет в двора на манастира Св.Св.Константин

...
С традиционна литургия и водосвет в двора на манастира Св.Св.Константин
Коментари Харесай

Курортът Св. Св. Константин и Елена посрещна първите туристи за Лято 2020

 С обичайната литургия и водосвет в двора на манастира " Св.Св.Константин и Елена “, на 21 май от 8,30 ще стартира отбелязването на празника на едноименния курорт край Варна.

По случай тържествения ден ще бъде издадена онлайн книгата " 110 години Св. Св. Константин и Елена – Морска и СПА дестинация “ и ще бъде показана цифрова галерия на фотоси от предишното и сегашното на курорта. С атрактивни промоции ще зарадват своите гости обектите в курортния комплекс и ще отбележат старта на туристическия сезон.

Св. Св. Константин и Елена към този момент посрещна първите си посетители при основана оптимално безвредна среда във всички хотели, заведения за хранене и СПА комплекси. Плажовете са готови за Лято 2020 и чакат постоянните си гости.

Известен с неповторимото комбиниране на древен парк, морска и лечебна минерална вода, към този момент повече от век най-старият морски курорт в България е търсено място за отмора. Минералните води в Св. Св. Константин и Елена се употребяват за рехабилитация и релакс при разнообразни болести, както и за възстановяване на имунитета и общото положение на човешкото тяло. Курортът предлага самостоятелно направени лечебни стратегии и лечения.

Дигиталното издание на книгата, специфичната оферта и виртуалната галерия могат да бъдат открити на уеб страницата https://visitstconstantine.bg/online-izlojba
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР