С този трик с назначаването на Гвоздейков виждам едно намигване

...
С този трик с назначаването на Гвоздейков виждам едно намигване
Коментари Харесай

Мариян Събев: Темелакиев беше освободен по неясни причини. Нормално е, че го връщат

" С този трик с назначението на Гвоздейков виждам едно мигане кам Кирил Петков и Христо Иванов. Очевидно ПП-ДБ към този момент от дълго време се разграничиха от Гвоздейков, тъй че не може да става въпрос за доверие. Избирателите на тази коалиция също са възприели това разграничаване от Гвоздейков. Така че аз виждам там едно мигане и нищо повече от това ". Това съобщи специалистът по сигурност Мариян Събев в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Диалогът беше заварката на по този начин наречената сглобка. И сега, в който се спъна, катастрофира цялата сглобка ", добави той.

" Специално в Министерство на вътрешните работи мисля, че повода за измененията, можем да я открием в думите на министъра от преди два дни, когато изрече едно изказване за вечеринки в дома на един някогашен министър, където огромна част от неговия екип хипотетично се е събирал, с цел да разисква по какъв начин да го дискредитира. Тоест, той вижда неспособност да работи с тях. Съвсем естествено на някакво равнище щом министъра не може да работи с членовете на политическия си екип е обикновено да ги освободи.

А по отношение на това за какво се връща господин Темелакиев, ами тъй като според мен той беше освободен доста необичайно и неразбираемо. Паричните не бяха тези, които бяха сложени ", сподели Събев във връзка назначението на Стоян Темелакиев за зам-министър на вътрешните работи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР