С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори.

...
С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори.
Коментари Харесай

Сергей Станишев: С този председател БСП няма шанс да спечели парламентарните избори

С този ръководител Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва парламентарните избори. Това разгласи в изявление за за bTV ръководителят на ПЕС и някогашен водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев.
Станишев добави, че след мощния старт през 2016 година с успеха на президентските избори Българска социалистическа партия има поредност от пропуснати шансове. Той предизвести, че левицата няма автоматизирано да стане първа политическа мощ, а би трябвало да се бори за това.
Според него това не би трябвало да е на непознати терени – силовашкия метод на ГЕРБ или на терена на националистите.
Станишев обаче отхвърли да уточни кой би трябвало да седне на мястото на Нинова отпред на Българска социалистическа партия. Нека се заявят претенденти и партията ще реши, никой не е незаместим, разяснява водачът на ПЕС.
Недостатъчен брой общински съветници – по този начин Българска социалистическа партия вижда резултатът от локалните избори съгласно Георги Свиленски, един от мощните хора на Корнелия Нинова и началник на предизборния щаб за локалния избор на алената партия.
Свиленски изясни, че на вчерашния пленум на партията не е имало претенции за оставка на ръководителя на Корнелия Нинова. Той видя „ двулично държание ” пред медиите на „ сътрудници ” от Българска социалистическа партия, откакто на вчерашния Национален съвет единствено в една точка имало диалог за оставки, само че тя била отхвърлена с четири пъти повече гласове от тези, които я подкрепили.
" Нека не приказваме с господин Станишев през медиите, сподели Свиленски пред Българска национална телевизия, който не видя задоволително обосновка в думите на някогашния ръководител на Българска социалистическа партия, че партията на три следващи избора не е опция на ГЕРБ. Свиленски обаче настоя, че има непрекъснат напредък на поддръжката и попита по какъв начин Станишев си визия незабавно социалистите да вдигнат доверието в 80-90%. Може би господин Станишев трябваше да покаже, откакто беше ръководител на партията, добави аленият народен представител. Той изиска и „ един образец за властническо ръководство ” при настоящето управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР