С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

...
С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни
Коментари Харесай

С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

С този лек болката в коляното изчезва за няколко дни

С течение на времето нашите стави се износват с понижаване на усвояването на питателните субстанции, а от време на време се дължи на спортни контузии. Тези пострадвания са най-трудни за лекуване, защото в допълнение към медикаментите, би трябвало да се включат физиотерапия и отмора, според от тежестта на контузията.

Един от най-честите проблеми, които се появяват през живота са болки в коляното, тъй като тези стави носят цялото телесно тегло. Само 5 кг повече от естественото тегло значи 20 пъти повече натоварване на коляното. Колкото по-голямо е непотребното тегло, толкоз по-голямо е натоварването на коляното. Ето за какво е доста значимо да поддържате телесното си тегло в естествени граници.

Според проучвания на Харвард, развиването на остеопорозата понижава с 50% със свалянето н а 5 кг при по-пълните дами. Освен диетата, би трябвало да се заобикалят несъразмерните действия, които усилват болката в коляното.

За възобновяване на съединителната тъкан, можете да консумирате тази напитка. Тази напитка може да бъде употребявана от всички и даже от хора, които имат проблем с високото кръвно налягане или висока кръвна захар.

Тази невероятна напитка съдържа огромно количество здравословни хранителни субстанции и съединения, които имат мощни противовъзпалителни свойства, които могат да понижат болката в ставите. Също по този начин, съдържа огромни количества витамин С, бромелаин, силиций и магнезий.

Необходими са ви следните съставки:

1 чаша (250 мл.) вода
7 гр. канела
2 чаши нарязан ананас
1 чаша овесени ядки
1 чаша естествен портокалов сок
40 гр. натрошени бадеми
40 гр. недопечен мед

Инструкции:

Първо, пригответе овесените ядки, както нормално. Само прибавете топла вода и ги оставете да всмукват течността и да се охладят малко. След това прибавете ананаса, можете да подобрите усета с мед, канела, бадеми и портокалов сок. Ако поставите в блендер и разбъркате съставките, ще получите съвършено смути.

Можете да го пиете/ядете вместо закуска или сред храненията.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР