С този дъждовен юни един от начините да си внесем

...
С този дъждовен юни един от начините да си внесем
Коментари Харесай

5 неща, които ще направят седмицата ви по-цветна

С този дъждовен юни един от методите да си внесем доза лятно въодушевление, е избирайки повече и аксесоари за стайлинга си. Белият тишърт можем да сменяем с риза в принт или с несъразмерен топ, още веднъж в някакъв по-наситен колорит. Вместо дънки пък изваждаме от дрешника най-яркия си панталон или за какво не и цялостен костюм.
               

Времето не ни стопира да носим и обичаните си рокли на цветя, а в случай че ни е студено, просто прибавяме блуза или тениска. Харесва ни и, че елементарно ги съчетаваме с каубойски ботуши за повече бохо изискан или с бели кецове, в случай че не ни се постанова да съблюдаваме непоколебим офис дрескод.
               

В някои дни може да се постанова да вадим някой по-лек пуловер, който да замести връхно яке, в случай че не ни се носи такова, а него пък обичаме да го комбинираме както с миди пола, по този начин и с летни къси панталони. Не забравяме и за бужутата, които внасят малко повече искра, изключително когато слънцето ни липсва. А обичаните ни модели обеци и огърлици са единствено на клик разстояние на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР