С това веригата даде символичен старт на третото издание на

...
С това веригата даде символичен старт на третото издание на
Коментари Харесай

Lidl каза лично 14 500 пъти благодаря на свои клиенти в цялата страна

С това веригата даде алегоричен старт на третото издание на най-голямата обществено виновна самодейност „ Ти и Lidl за по-добър живот “, която ще се организира в интервала 13 май – 10 юни. В този интервал Лидл България ще подарява по 3 стотинки на всеки касов бон за поддръжка на публично значими планове. Партньори на самодейността са Фондация Работилница за цивилен начинания и Български дарителски конгрес.

Гражданските организации от цялата страна могат да аплайват до 30 юни 2019 година в следните 4 области: обучение, околна среда, просвета и историческо завещание, деен метод на живот. Максималният размер на финансиране е до 10 000 лева Пълната информация за подаване на кандидатурите е оповестена на www.lidl.bg/ti.
Стартът на самодейността беше даден посредством разпределяне на специфичен справочник на осъществените 51 плана досега. Така Lidl персонално благодари на част от своите клиенти, които имат основен принос за събирането на този фонд.
„ Благодарение на нашите клиенти за две години доказахме какъв брой сполучлива може да бъде формула: „ дружно вършим положително – ти пазаруваш – ние даряваме по 3 стотинки “. С над 390 000 лева дарен фонд досега финансирахме 51 плана в 27 обитаеми места в страната. В специфичен справочник, който създадохме обобщихме всички планове от двете издания на самодейността, като измежду тях има дигитализиране на музеи, създаване на пространства за спорт и деен метод на живот, насърчаване на умения за предприемачество и връзка, създаване на схващане и приемливост към уязвими групи от обществото и доста друго “, споделя Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР