С това си действие днес, отказа да има контра протест,

...
С това си действие днес, отказа да има контра протест,
Коментари Харесай

Адв. Емил Георгиев: Протестите ще се запомнят

С това си деяние през днешния ден, отхвърли да има контра митинг, свинската медия удостовери, че „ гостите “ през вчерашния ден на митинга са техни хора. В придвижване трансформирах обръщението си през вчерашния ден на митинга откакто видях „ гостите “ на митинга. Разбирам тези подвластни и несвободни хора, скърбя ги или по-скоро имам някаква благосклонност против тях. Казаха пред медии, че са взели пари за това.
Това съобщи юрист Емил Георгиев от „ Правосъдие за всички “, който дружно с Георги Георгиев от Гражданско придвижване „ БОЕЦ “ разясниха митингите в предаването " Честно казано с Люба Кулезиц " по телевизия Евроком.

Видя се, като през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, каква е задачата на „ гостите “ на този митинг – избрани медии, в това число нацонални, да ги показват като участници в този митинг. Имаше хора, които не се уплашиха, естествени хора, които бяха пристигнали в действителност за митинг. Полицията отхвърли да отдели тези хора от нас. Тя сподели, че не сме ние хората, които да им споделят по какъв начин да си прави работата, тъй като те са твърдели, че са участници на митинга. Полицаите „ подпалиха джапанките “ и отидоха надалеч от тези хора, макар, че носеха жилетки с надпис „ антиконфлкт полиция “. Реагираха едва, когато ги помоли една жена, очевидно това бе нужно, сподели адв. Георгиев.

Във връзка със сигнала за готвен прелом адв. Георгиев разяснява, че откакто е импортиран сигнала и не е неизвестен най-нормалното нещо на света е той да бъде тестван и прегледан от полицията или прокуратурата, според къде е импортиран. Запознат съм от медийни изявления защо става въпрос. Би лишило час-два да се види несъстоятелността на този сигнал. Тук би трябвало нещата да приключат бързо с резолюция че няма задоволително данни за закононарушение. Това би се случило при естествени условия и в случай че естествени хора правят тази работа, само че явно нещата са други. Органите евентуално ще стартират да викат хора на разпити, да образуват досъдебно произвеждане, да правят претърсвания и изземвания, да запорират сметки.

Винаги има една прокуратура, само че след това ние плащаме компенсациите. Докато няма правосъдна фаза има съвсем отсъстващ надзор. България е осъждана неведнъж в Европейски съд по правата на човека и очевидно няма никакви планове да се приключи тази процедура, макар, че това унищожава човешки животи. Чудно ми, че хората които ни гледат, които схващат, че има такива политици и по-късно би трябвало да гласоподават биха ли дали гласа си за такива хора, които с цялата мощност могат да вършат такива неща.

„ Правосъдие за всеки “ не е съорганизатор на утрешния митинг, дали наши симпатизанти ще се причислят е тяхно решение. Няма да изоставим Георги. Много е значим апелът „ Нас не ни е боязън “. Ние няма да спрем с тези дейности, с изключение на с митингите и с всички други благоприятни условия, които законът ни разрешава, ще държим виновен президента за неговата роля при назначението на основния прокурор, ще държим сметка и за изказването на Урсула декор Дер Лайан и няма да я оставим да се изтъкне по търлъци по немски, няма да оставим тези, които пишат в свинските медии и унищожават животи.

Тези ли 3 хиляди индивида, толкоз настояват те че са били, с качулки и с очила – това ли е поддръжката на Гешев, попита водачът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Гражданите от през вчерашния ден и от на следващия ден търсим демократични способи да променим нещо. Променихме тактиката за на следващия ден и от 15 часа ще стартира неопределен митинг пред Съдебната палата. Исканията ни са отдръпване на кандидатурата на Иван Гешев и събаряне на държавното управление, сподели още той.

Капана в който се оказахме е в резултата на нашите дейности. Те пробваха по всевъзможен метод – имаше поредност от анонимни сигнали против Боец, има такива и против Бивол. Сега откриха лице, което да внесе изфабрикувания от прокуратурата сигнал. В сигнала се твърди, че Цветан Василев през БОЕЦ финансирал този митинг. Това нещо се върти в тези „ медии “ от година. Имаме толкоз инспекции, има ДАНС, имат финансова разузнаване и до в този момент не са намерили нищо, нито едно доказателство за обязаност на БОЕЦ с който и да било олигарх или различен.

На прокуратурата й би трябвало мотив. Медиите, които пуснаха това са работили под команда. Доказахме, че сигнала против Бивол е подправен, само че не престават инспекциите. Само преди няколко години Пеевски единствено уточни с пръст няколко индивида, които желали да го убиват и те бяха задържани.

В момента се гради оправдание за това което може да случи на следващия ден, чакаме брутални провокации, даже кръвопролития. Формата на нашия митинг допускам, че ще предизвика доста повече ръководещите. Всеки жител към този момент осъзнава, че може да бъде „ приготвен “ и ударен.

Мисля, че ние вършим идващите стъпки. Дълбоко имам вяра, че до момента в който мафията стои на върха, нищо не можем да променим. Заради това сме вързали двете претенции – оставка на Гешев и премахване на държавното управление. София, Варна, Стара Загора, българите в чужбина също ни поддържат. Моите белезници са техните белезници, аз ще им ги вардя краткотрайно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР