С топло време и слънце ще започне новата работна седмица,

...
С топло време и слънце ще започне новата работна седмица,
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 25 март

С топло време и слънце ще стартира новата работна седмица, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Днес ще е най-вече слънчево, със слаб вятър от запад-югозапад. Температурите още ще се покачат и оптималните ще са сред 20 и 25 градуса, по Черноморието ще са по-ниски - 12-17 градуса.
Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и през днешния ден към този момент ще е по-ниско от междинното за март.
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 12 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще се усилва и вечерта, основно по Северното Черноморие, ще доближи 3 бала.
Над планините също ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите още ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, на 2000 метра - към 5 градуса.
Във вторник от запад облачността бързо ще се усили и тук-там ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще бъде слаб до сдържан и ще стартира намаляване на температурите, което ще продължи и през идващите дни.
В сряда ще остане най-вече облачно, тук-там - със слаби валежи. В Източна България вятърът ще се ориентира от север-североизток.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР