С титла и пето място приключи участието на aкадемията на

...
С титла и пето място приключи участието на aкадемията на
Коментари Харесай

Титла за децата на Берое в Турция

С купа и пето място завърши присъединяване на aкадемията на Берое на мощния интернационален шампионат " Чанаккале " в Турция. Надпреварата се организира от петък до неделя, а старозагорци участваха с тимовете на Берое (2009) и Берое (2011).

Шампион при най-малките стана отборът на Берое (2011). Воденият от Трифон Панев състав завоюва четири от петте си мача в предварителната група и в един приключи наедно. Старозагорци се класираха за полуфиналите като водач в потока си, а в първия мач на директни елиминации се постановиха с 1:0 над турския Олимпик.

На финала Берое (2011) се изправи против Анкара и победи като първенец след осъществяване на дузпи. Играчите на Трифон Панев не пропуснаха нито едно от петте си осъществявания, до момента в който техният противник сбърка при второто. За Берое (2011) това е втори трофей в последните два месеца. В края на август отборът завоюва и мощния шампионат " Евима Къп ", който се организира в Банско.

Другият отбор от школата на старозагорци – Берое (2009) приключи на пето място. Воденият от Венелин Сивриев състав записа две победи, две равенства и едно проваляне в групата и след трето място в нея се изправи против Фенербахче в спор за 5-о място. В постоянното време дуелът приключи без победител, а при осъществяването на дузпи отборът от Стара Загора се наложи с 4:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР